Venus Art


προσφορά για Venus Art Θεσσαλονίκη

 τηλεφωνικό ραντεβού στο: 2310 237925.

  • Η εξειδίκευση του Venus Art στο θεραπευτικό πεντικιούρ σας βοηθά να αντιμετωπίσετε αποτελεσματικά το πρόβλημα των κάλων και της είσφρυσης των νυχιών.
  • Ένα κομψό και καθαρό κέντρο ομορφιάς που αποπνέει την αστική παράδοση του κέντρου της πόλης και ακολουθεί φανατικά τους κανόνες υγιεινής.
  • Ο επαγγελματισμός στα άκρα, ήτοι φαρμακευτικές κρέμες περιποίησης Gehwol αλλά και επιλεγμένα brands βερνικιών όπως Florell, China Graze, αλλά και τα διάσημα για τη «σταθερότητά» τους Beaute & Glamour.
  • Αν ισχύει η κοινωνιολογική διαπίστωση ότι οι σύγχρονες γυναίκες είμαστε οι πανηδονίστριες της ζωής, τότε ως τέτοιες –και φτάνοντας στα… άκρα (των ποδιών μας)- δηλώνουμε ότι κάποια πράγματα, και κυρίως αυτά που έχουν να κάνουν με την εμφάνισή μας, δεν μας αρέσουν  να τα αντιμετωπίζουμε διεκπεραιωτικά, ούτε ως τυπικές διαδικασίες. Ένα από αυτά είναι και το pedicure μας. Που για να πληροί τους όρους της απόλυτης απόλαυσης πρέπει να ακολουθεί κι αυτό το… πρωτόκολλό του. Πώς; Η απάντηση δίνεται κατευθείαν και έμπρακτα από χώρους όπως το Venus Art.Το Κέντρο Ομορφιάς που γνωρίζει πώς να προσθέτει καλλωπιστικά… στοιχεία, όχι μόνο στα άκρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την εμπειρία της προσωπικής περιποίησης και υγιεινής μας. Έχοντας, κατ΄αρχήν, δημιουργήσει ένα περιβάλλον που αποπνέει χαρά και κομψότητα. Εδώ ο κλασικός αστισμός του κέντρου της πόλης γίνονται ατμόσφαιρα και αισθητική, ενώ οι τόνοι του πορτοκαλί, του λαχανί και του ανοιχτόχρωμου ξύλου γίνονται η απτή απόδειξη μιας to date αρχοντιάς. Που, όμως, δεν θα είχε τόση σημασία αν δεν συνοδευόταν από το έτερον ήμισυ της, την καθαριότητα. Η φανατική προσήλωση του Venus Art τους υγειονομικούς κανόνες καθρεφτίζεται παντού: στις αψεγάδιαστες επιφάνειες, στα σωστά αποστειρωμένα εργαλεία, στα προϊόντα προς χρήση ή και προς πώληση που βρίσκονται σε απόλυτη τάξη. 
    Και μετά έρχεται το ζεστό καλωσόρισμα, η ανθρώπινη επαφή και μαζί οι υπηρεσίες. Η εξειδίκευση του προσωπικού του Venus Art στο θεραπευτικό pedicure είναι γνωστή, και ως εκ τούτου, εδώ απευθυνόμαστε για ένα χέρι βοηθείας, ειδικά όταν η αποστολή pedicure έχει και βαθμό δυσκολίας (κάλους, νύχια ή πετσάκια που παρεισδύουν στο δέρμα). Τα επιλεγμένα προϊόντα, όπως οι κρέμες περιποίησης Gehwol, τα βερνίκια Florell, China Graze και τα άκρως σταθερά και διαρκείας μανό Beaute & Glamour αναλαμβάνουν το final touch δίνοντάς μας τελικά ένα αποτέλεσμα που μοιάζει σε… δέκα μικρές Αφροδίτες!

    Venus Art

    Παπαδοπούλου 24
    54624 Θεσσαλονίκη
    Venus Art, Θεσσαλονίκη, 54624, Παπαδοπούλου 24
     Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸