Σταθείτε στο πλευρό των θυμάτων του καταστροφικότερου σεισμού στην ιστορία της Ιαπωνίας.


προσφορά για Ερυθρός Σταυρός Special Deal


  • Σταθείτε στο πλευρό των θυμάτων του καταστροφικότερου σεισμού στην ιστορία της Ιαπωνίας.
  • Το 100% της δωρεάς σας θα πάει στον Ερυθρό Σταυρό.
  • Την Παρασκευή 11 Μαρτίου 2011, ένας πρωτοφανής στην ιστορία σεισμός, μεγέθους 9,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, έπληξε την Ιαπωνία με επίκεντρο 130 χλμ. ανατολικά του Σεντάι και 373 χλμ. βορειοανατολικά του Τόκιο με εστιακό βάθος στα 24,4 χλμ. πυροδοτώντας ένα «Βιβλικό» Τσουνάμι, απειλητικό για 20 χώρες στον Ειρηνικό. Πρόκειται για τον ισχυρότερο σεισμό στην Ιαπωνία τα τελευταία 140 χρόνια ενώ οι επιπτώσεις του σε ανθρώπινες ζωές, υποδομές και στην ίδια τη φυσική ισορροπία δεν έχουν αποκαλυφθεί πλήρως ακόμη. Μέχρι στιγμής, γνωρίζουμε ότι 4 εκατομμύρια άνθρωποι έμειναν χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα και πάνω από 1 εκατομμύριο χωρίς νερό. Κανείς δεν ξέρει ακόμη πότε θα λάβουν τέλος οι μετασεισμοί (περισσότεροι από 100 μέχρι στιγμής και όλοι τους μεγέθους πάνω από 4,5 βαθμούς Ρίχτερ) που συνεχίζουν κι αυτοί το καταστροφικό τους έργο.
    Οι αποστολές ανθρωπιστικής βοήθειας έχουν ήδη αρχίσει το δικό τους έργο καθώς η ανάγκη για βραχυπρόθεσμη αλλά και μακροπρόθεσμη ανακούφιση είναι επιτακτική.
    Το Διεθνές Κίνημα Ερυθρού Σταυρού είναι το μεγαλύτερο ανθρωπιστικό δίκτυο στον κόσμο ενώ ο Ελληνικός Ερυθρός Σταυρός είναι ο μεγαλύτερος μη κυβερνητικός οργανισμός στην Ελλάδα με σύνθετο έργο που βασίζεται στην εθελοντική δράση και την άμεση ανταπόκριση των πολιτών. Κινητοποιείται στοχεύοντας πάντα στην ανακούφιση του ανθρώπινου πόνου σε περιόδους πολέμου και ειρήνης, στηρίζοντας τραυματίες, θύματα φυσικών καταστροφών, ασθενείς, πρόσφυγες, ηλικιωμένους, ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες και άτομα από κάθε ευάλωτη ομάδα του πληθυσμού. Η δράση του έχει συνδεθεί με την επαγρύπνηση, την αλληλεγγύη και τη φιλαλληλία και είναι συνώνυμη της αφιλοκερδούς προσφοράς και της ανιδιοτέλειας.
    Χαρακτηριστικό είναι το μέγεθος της ανθρωπιστικής του βοήθειας και παρουσίας στις προσπάθειες ανακούφισης και ανασυγκρότησης που γίνονται στην Αϊτή ύστερα από το σεισμό του 2010 που σκότωσε περισσότερους από 200 χιλιάδες ανθρώπους και άφησε περίπου 1,5 εκατομμύριο ανθρώπους άστεγους.
    Ο Ιαπωνικός Ερυθρός Σταυρός ξεκίνησε, φυσικά, πρώτος το έργο ανθρωπιστικής βοήθειας στις πληγείσες περιοχές του σεισμού της Παρασκευής ενώ αμέσως κινητοποιήθηκαν τα «αδέλφια» του σε όλο τον κόσμο.
    Βοηθήστε κι εσείς στην προσπάθεια τους δωρίζοντας €2 μέσω της Groupon. Κάθε δωρεά είναι ανεκτίμητη, γι αυτό και το ποσό της δωρεάς σας θα διατεθεί εξολοκλήρου στον Ερυθρό Σταυρό.
    Η σκέψη μας είναι στους συνανθρώπους μας στην Ιαπωνία και ελπίζουμε ότι με τον τρόπο μας συμβάλλουμε κι εμείς στην ανακούφιση τους από τις καταστροφικές συνέπειες του σεισμού.

    Ερυθρός Σταυρός

    Προσφορά
    Ανθρωπιάς, Αθήνα

    Μόνο: 2,00 €
    ΈκπτωσηKερδίζεις
    0%0,00 €
    H πρoσφoρά λήγει σε:
    • 37
    • 28
    • 56
    • Ώρες
    • Λεπτά
    • Δευτ.
    785 αγορές!
    Η προσφορά είναι σε ισχύ
    Συστήστε σε φίλoυς!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸