Cocktail blog

Dermaway Body & Skin


προσφορά για Dermaway Body & Skin Θεσσαλονίκη

τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 2310 285110.Ο δρόμος για το καλοκαίρι περνάει από το Dermaway. Διότι, εδώ όχι μόνο θα μας τα πουν όλα για το «τέλειο σώμα και πώς να το αποκτήσουμε», αλλά και θα μας τα κάνουν όλα, και μάλιστα με  €67 από €237. Για να μη χασομεράμε, λοιπόν, αφού ο χρόνος που μας κρατά μακριά από τις παραλίες έχει ήδη αρχίσει να μετράει αντίστροφα, έχουμε και λέμε:


  • Λιπομέτρηση. Απαραίτητη για ένα ασκησιολόγιο απολύτως προσαρμοσμένο στις ανάγκες και δυνατότητές μας, αφού ειδικά μηχανήματα αναλαμβάνουν να μετρήσουν το περιττό λίπος που έχει συσσωρευτεί στα διάφορα σημεία του σώματός μας και ως εκ τούτου να υπολογίσουμε με ακρίβεια το επίπεδο του βασικού μεταβολισμού μας.
  • Μέτρηση φυσικής κατάστασης. Εντοπίζει τις αλλαγές στη σύσταση του σώματος και ως εκ τούτου βοηθά στη διαμόρφωση ενός ακόμα πιο αποτελεσματικού προγράμματος εκγύμνασης – απώλειας βάρους.
  • Personal Training. Η γυμναστική υπό την επίβλεψη του εκπαιδευτή που εγγυάται: σύσφιξη, αδυνάτισμα, ενδυνάμωση και ευεξία χωρίς τον κίνδυνο δημιουργίας κακώσεων καθώς και βελτίωση της στάσης του σώματός μας.  
  • Παθητική γυμναστική με μηχάνημα Keizer. Πρόκειται για ένα επαναστατικό μηχάνημα προπόνησης με αντιστάσεις στο οποίο μπορούν να εκτελούνται οι ασκήσεις τόσο με τον κλασικό όσο και με τον λειτουργικό τρόπο σε οποιαδήποτε ταχύτητα. Στο Keiser η τάση στους μύες παραμένει σταθερή ως το τέλος της κίνησης, ανεξαρτήτως ταχύτητας εκτέλεσης, σε αντίθεση με τα ελεύθερα βάρη, όπου η τάση εξαρτάται από τους μοχλούς που σχηματίζονται σε κάθε άσκηση. Εκτός των «κλασικών» ωφελειών -που μας δίνει έτσι κι αλλιώς οποιαδήποτε μορφή άσκησης- μπορεί να προετοιμάσει το σώμα μας, έτσι ώστε να μπορεί να εκτελέσει τις καθημερινές του δραστηριότητες όπως περπάτημα, κάθισμα, στρίψιμο, ανύψωση αντικειμένων, ανέβασμα σκαλοπατιών, κ.ά, χωρίς πόνο, τραυματισμό ή διάφορες μυοσκελετικές ενοχλήσεις.
  • Παθητική γυμναστική με μηχάνημα Galileo. Πρόκειται για το μοναδικό μηχάνημα αμφίπλευρης δόνησης που συνοδεύεται από ιατρική πιστοποίηση. Επιτυγχάνει γρήγορα αποτελέσματα με ασκήσεις μικρής διάρκειας (περίπου ½ ώρα ανά συνεδρία) και είναι κατάλληλο για όλες τις ηλικίες.
  • Παθητική γυμναστική με μηχάνημα Bosu. Ιδανικό για ισορροπία και ενδυνάμωση που μπορεί να χρησιμοποιηθεί αυτόνομα ή και με συνδυασμό οποιωνδήποτε κλασικών ασκήσεων.
  • Λεμφικό Μασάζ. Μασάζ που απελευθερώνει το τοπικό λίπος, καταπολεμά την κυτταρίτιδα, συσφίγγει και λειαίνει το δέρμα ενώ ταυτόχρονα αποβάλλει τις τοξίνες και αδυνατίζει το σώμα.
  • Θαλασσοθεραπεία. Εξάλειψη της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους με αποτοξινωτικά αιθέρια έλαια που εισχωρούν στα βαθύτερα στρώματα της επιδερμίδας και φύκια ειδικής επεξεργασίας συνδυασμένα με θερμαντικά μέσα.
  • Μυοχαλαρωτικό Massage. Αφηνόμαστε στις ευεργετικές χειρο-μαλάξεις που απομακρύνουν την ένταση και το στρες.

Dermaway Body & Skin

Τσιμισκή 126
54621 Θεσσαλονίκη
Dermaway Body & Skin, Θεσσαλονίκη, 54621, Τσιμισκή 126
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: