Cocktail blog

Πώς ένα κρεβάτι Formula αλλάζει τη ζωή του μικρού σου


Θέλεις το δωμάτιο του να θυμίζει φόρμουλα 1 αφού έχει ήδη μεγάλη αγάπη για τα αυτοκίνητα; Τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις στο κρεβάτι formula που του δίνει την αίσθηση ότι ετοιμάζεται να οδηγήσει αγωνιστικό αυτοκίνητο!

Η διακόσμηση του δωματίου του καλό θα ήταν να είναι σχετική με το θέμα του αυτοκινήτου αν πιστεύεις ότι είναι από τα αγαπημένα του. Το κρεβάτι Formula είναι άνετο και αναπαυτικό για το αγοράκι σου που όπως όλα δείχνουν μεγαλώνοντας θα λατρέψει την οδήγηση! Σεντόνια, τιμόνια, ρόδες είναι όλα εξαρτήματα του αυτοκινήτου που του αρέσει να ασχολείται μαζί του και καλά θα κάνεις να δώσεις στο χόμπι του τη σημασία που χρειάζεται. Στο εμπόριο θα βρεις πολλά πράγματα που μπορούν να ολοκληρώσουν και να συμπληρώσουν το όλο θέμα του αυτοκινήτου αλλά και το διαδίκτυο σου προσφέρει άπειρες δυνατότητες για να φτιάξεις το δωμάτιο του παιδιού σου ακριβώς όπως το θέλεις!
Κάνε την έρευνα αγοράς σου και θα βρεις πολλές δημιουργικές ιδέες που θα σε βοηθήσουν να φτιάξεις το τέλειο δωμάτιο στον μικρό σου πρίγκιπα! Επίλεξε προσεκτικά τα χρώματα που δωματίου του ενώ καλά θα κάνεις να δώσεις το βάρος στα ζωηρά και έντονα αγορίστικα χρώματα όπως το μπλε και οι διάφορες αποχρώσεις του για να του φτιάξεις που του ενισχύουν την ανάγκη να περνάει όλο και περισσότερες ώρες στο δωμάτιο του παίζοντας με τα σύνεργα του! Μπορείς να βρεις από μαξιλαροθήκες και σεντόνια μέχρι παπλώματα αλλά και κουρτίνες και ακόμη και χαλάκι για το πάτωμα με κεντρικό θέμα την formula 1 και το μόνο σίγουρο είναι ότι το μωράκι σου θα είναι πιο χαρούμενο από ποτέ.
Το ξύλο σκούρο ή ανοιχτό είναι η καλύτερη επιλογή σου αναφορικά με τα έπιπλα του δωματίου ενώ μην προτιμήσεις όλα τα έπιπλα να είναι σε λευκή απόχρωση που δεν ταιριάζει πολύ με το περιβάλλον του συνεργείου ή της formula που θέλεις να δημιουργήσεις.postokano.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: