Cocktail blog

Lasermed Clinics

 Η εντοπισμένη συσσώρευση λίπους, είναι η συχνή δυσμορφία που ταλαιπωρεί πολλές γυναίκες αλλά και άνδρες, σε διαφορετικά σημεία του σώματος. Οι αυστηρές δίαιτες δεν έχουν ποτέ το αναμενόμενο αποτέλεσμα, αφού δεν χάνεται λίπος από τα σημεία που θέλετε. Ευτυχώς, η τεχνολογία δίνει την λύση σε τέτοιου είδους προβλήματα, και οι ειδικοί προτείνουν σήμερα νέες τεχνικές που συνδυάζουν την εφαρμογή εξειδικευμένων μηχανημάτων με ειδικά σχεδιασμένες ουσίες, που καταστρέφουν τις μεμβράνες των λιποκυττάρων και απελευθερώνουν το λίπος. Στο Lasermed Clinics, σχεδιάζουν ειδικά για εσάς ένα
εξειδικευμένο πρόγραμμα με συνδυασμό των πιο αποτελεσματικών θεραπειών για δραστικά και εγγυημένα αποτελέσματα.
VelaSmooth RF - Ραδιοσυχνότητες
Η τεχνολογία VelasmoothTM είναι μοναδική, γιατί συνδυάζει τρεις (3) διαφορετικές μορφές ενέργειας: Διπολική Ενέργεια Ραδιοσυχνοτήτων (RF), Υπέρυθρη Ενέργεια και Αναρρόφηση (Vacuum). Καθώς η αναρρόφηση καθηλώνει το δέρμα στην υπέρυθρη ενέργεια και στην διπολική ραδιοσυχνότητα, επιτυγχάνεται έντονη υπερθερμία. Η υπέρυθρη ενέργεια θερμαίνει τους ιστούς μέχρι το βάθος του χορίου, η αναρρόφηση διατείνει τα αγγεία και η ραδιοσυχνότητα θερμαίνει τους ιστούς μέχρι το υπόδερμα. Απελευθερώνεται οξυγόνο στους ιστούς ενώ τα λιποκύτταρα χρησιμοποιούν την αποθηκευμένη ενέργεια προκαλώντας λιπόλυση. Έχουμε δηλαδή μη επεμβατική λιπογλυπτική.

Μη Ενέσιμη Μεσοθεραπεία
Με την Μεσοθεραπεία επιτυγχάνεται λιποδιάλυση με την έγχυση ήπιων φαρμακευτικών ουσιών και ενζύμων στις περιοχές που έχουν πρόβλημα. Οι ουσίες που χρησιμοποιούνται είναι κυρίως φυτικά και φαρμακευτικά σκευάσματα, που έχουν λιπολυτικές, αγγειοσυσταλτικές, συσφικτικές και αποιδηματικές ιδιότητες. Το εξατομικευμένο «κοκτέιλ ουσιών» έχει ως στόχο την βελτίωση της μικροκυκλοφορίας, την σύσφιξη (τέντωμα) των ιστών και την αποδόμηση των λιποκυττάρων (λιπόλυση). Το λίπος που διαλύεται αποβάλλεται από το σώμα διαμέσου της συνήθους διαδικασίας του μεταβολισμού (διούρηση). Η Μεσοθεραπεία χωρίς βελόνες, εφαρμόζεται με την τεχνική της Cryolipolyssis, δηλ. της μη ενέσιμης μεσοθεραπείας.
Μέσω του ειδικού μηχανήματος, διεισδύουν οι ενεργές ουσίες στο λιπώδη ιστό, χωρίς την χρήση ενέσεων, δηλ. χωρίς τραυματισμό και εκχυμώσεις. Εφαρμόζεται στις πάσχουσες περιοχές (προγούλι, μηροί, γλουτοί, ψωμάκια, κοιλιά) μέσω του μηχανήματος που εκπέμπει μικρο-ρεύματα χαμηλής συχνότητας. Τα μικρο-ρεύματα φορτίζουν τα μόρια των δραστικών ουσιών επιτυγχάνοντας την διαδερμική μεταφορά τους.
LPG Endermologie
Πρόκειται για την πρώτη, παγκοσμίως αναγνωρισμένη τεχνολογία από το FDA (Αμερικάνικος Οργανισμός Τροφίμων & Φαρμάκων), ως αποδεδειγμένη επιστημονική λύση για την μείωση του επιφανειακού λίπους που είναι παγιδευμένο κάτω από το δέρμα, και της κυτταρίτιδας κατά συνέπεια (όταν υπάρχει τοπικό λίπος υπάρχει και κυτταρίτιδα). Εφαρμόζεται σε όλες τις περιοχές εκείνες που υπάρχει τοπικό πάχος, χαλάρωση και κυτταρίτιδα, εξατομικεύοντας πάντα την κάθε περίπτωση. Η μέθοδος βασίζεται σε μασάζ που γίνεται με μηχανική υποστήριξη, κατά την οποία μέσω κυλίνδρων ασκείται θετική πίεση σε ένα τμήμα δέρματος και υποδόριου ιστού, το οποίο με αρνητική πίεση αναρροφάται και ανασηκώνεται ώστε να περάσει μέσα από το σύστημα κυλίνδρων. Επιπλέον το κολλαγόνο και η ελαστίνη αυξάνονται και επιτυγχάνεται επιδερμική σύσφιξη.
Ultratone Super Pro
Είναι η τεχνολογία της ηλεκτρομυϊκής διέγερσης – παθητικής γυμναστικής. Το μοναδικό σήμα Ultrawave του Ultratone μιμείται τη φυσική βιοηλεκτρική ενέργεια του ίδιου του σώματος και εκπέμπει μια σειρά από διαφορετικές κυματομορφές, ερεθίσματα, για να διεγείρει και να τονώσει τις προς θεραπεία περιοχές. Διεισδύοντας στην επιδερμίδα, στο συνδετικό ιστό, στο λίπος στους μύες, στο κυκλοφορικό και το λεμφικό σύστημα οι παλμοί του μηχανήματος Ultratone, μεταδίδονται αυτόματα σε φυσιολογικά διαδοχικές εναλλασσόμενες μορφές. Έτσι, όλες οι περιοχές του σώματος μπορούν να επιλεχθούν με ακρίβεια για την επίτευξη μιας ολοκληρωμένης σειράς αποτελεσμάτων για μορφοποίηση, ανόρθωση και τόνωση. Η θεραπεία με το Ultratone συνδυάζεται ιδανικά με την ενδερμολογία LPG, μεγιστοποιώντας τα αποτελέσματα!
Lasermed Clinics
Με απόλυτο σεβασμό στη φύση και τους κανόνες της, επεμβαίνουν αποτελεσματικά με ολοκληρωμένες υπηρεσίες Αισθητικής Ιατρικής. Η επιστημονική ομάδα του Lasermed Clinics, Ιατροί – Αισθητικοί – Τεχνικοί Σύμβουλοι, σας προτείνουν άμεσες λύσεις σε θέματα αντιγήρανσης, προσώπου και σώματος (ρυτίδες, χαλάρωση δέρματος, κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος κ.α.) Δέσμευση μας είναι η προσωπική σας φροντίδα σε ένα περιβάλλον απόλυτης διακριτικότητας και άνεσης.
Τι θα βρείτε στα Lasermed Clinics
Θεραπείες προσώπου: Microneedling – Μεσοθεραπεία προσώπου, Φωτοδυναμική soft Laser LD, Φωτοανάπλαση IPL, Velasmooth Face RF– ραδιοσυχνότητες, Δερμοαπόξεση – Ecopeel, Χημικά peelings, Μεσοθεραπεία μαλλιών, Botox και Fillers (ιατρική πράξη)
Θεραπείες σώματος: Velasmooth RF – ραδιοσυχνότητες, LPG Endermologie – Lipomassage, Μεσοθεραπεία ενέσιμη και μη ενέσιμη, Ultratone – παθητική γυμναστική.
Laser εφαρμογές: Αποτρίχωση με Alexandrite Arion System, εξάλειψη ραγάδων & ευρειαγγειών, αφαίρεση τατουάζ, ενεργοτριχογένεση (για τριχόπτωση & ενδυνάμωση μαλλιών), Μεταμόσχευση μαλλιών (σε κλινική).
  • Οι δημοφιλέστερες θεραπείες σε έναν μοναδικό συνδυασμό για την απώλεια πόντων σε κοιλιά και μηρούς, αδυνάτισμα, λιποδιάλυση και σύσφιξη
  • Η επιστημονική ομάδα του Lasermed Clinics, Ιατροί – Αισθητικοί – Τεχνικοί Σύμβουλοι, σας προτείνουν άμεσες λύσεις σε θέματα αντιγήρανσης, προσώπου και σώματος (ρυτίδες, χαλάρωση δέρματος, κυτταρίτιδα, τοπικό λίπος κ.α.), σε ένα περιβάλλον απόλυτης διακριτικότητας και άνεσης

Lasermed Clinics

Βασ. Όλγας 243 Ντεπώ
54655 Θεσσαλονίκη
Ωράριο λειτουργίας: Δευτέρα-Παρασκευή 10:30-20:30
Lasermed Clinics: Βασ. Όλγας 243, περιοχή Ντεπώ, τηλ. 2310-416060, 2310-403781
Lasermed Clinics, Θεσσαλονίκη, 54655, Βασ. Όλγας 243 Ντεπώ
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: