Εξειδικευμένο Κέντρο Linardou

προσφορά για Εξειδικευμένο Κέντρο Linardou Θεσσαλονίκη

  • Ολοκληρωμένο πρόγραμμα αδυνατίσματος που περιλαμβάνει συνδυαστικές συνεδρίες με το μηχάνημα Jupiter όπου γίνεται λεμφικό μασάζ για την κυτταρίτιδα και σύσφιξη.
  • Ξεμπλοκάρει τον μεταβολισμό για γρηγορότερη απώλεια βάρους και λιποδιάλυση στις προβληματικές περιοχές.
  • Σύμφωνα με τους μύθους της Αστρολογίας ο Δίας είναι ένας πλανήτης που φέρνει δώρα. Χρήματα, νέους έρωτες, νέες καριέρες. Σύμφωνα με τους μύθους της Αισθητικής ο Δίας είναι ένα μηχάνημα που επίσης φέρνει δώρα. Για την ακρίβεια, ένα και καλό. Την αλλαγή στο σώμα μας. Και την εξαφάνιση του βασικού εχθρού του. Της κυτταρίτιδας. Δεκαπέντε συνεδρίες για λιποδιάλυση, σύσφιξη και καταπολέμηση της με €78 από €450 είναι ικανές να το κάνουν και μάλιστα πιο οικονομικά από ποτέ.
    Το Jupiter είναι ένα δυναμικό μηχάνημα σύσφιξης-λιποδιάλυσης. Κατά κύριο λόγο, τα μηχανήματα αδυνατίσματος στηρίζονται στην εφίδρωση και στην απώλεια υγρών αλλά και στην ηλεκτρική διέγερση με στόχο τη μυϊκή ενεργοποίηση στα σημεία όπου υπάρχει το πρόβλημα. Το μηχάνημα Jipiter πάει ένα βήμα παραπέρα. Παράγει οξυγώνιους παλμούς , στα μπάσα της ακουστικής βαθμίδας, αισθητά βελτιωμένος σε σχέση με τα μηχανήματα προγενέστερης γενιάς. Έτσι τα αποτελέσματα είναι πολύ πιο άμεσα ενώ συγχρόνως η σειρά των παλμορευμάτων είναι περισσότερο ανεκτική κατά την εφαρμογή της στον ανθρώπινο οργανισμό.
    Είτε πιστεύετε στο δωδεκάθεο ή όχι, τουλάχιστον στη δύναμη του Jupiter θα πιστέψετε…

    Εξειδικευμένο Κέντρο Linardou

    Ναταλίας Μελά 3
    54646 Θεσσαλονίκη
    Εξειδικευμένο Κέντρο Linardou, Θεσσαλονίκη, 54646, Ναταλίας Μελά 3
    Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸