Power 3 Center



 τηλεφωνικό ραντεβού στο 2310 232211,

Το Power 3 Center δημιουργήθηκε το 2006, με σκοπό να καταλάβει ηγετική θέση στο χώρο του personal training στη Θεσσαλονίκη.
Συνδύασε την τεχνολογία και την τεχνογνωσία με την υψηλή αισθητική. Δημιούργησε πρωτοποριακές lifestyle υπηρεσίες προσωπικής εκγύμνασης, βασισμένες στις ανάγκες και τους στόχους σας.
Το Power 3 Center σας παρουσιάζει ένα πρότυπο lifestyle χώρο personal training που ήρθε για να αλλάξει τα δεδομένα. Η υψηλή ποιότητα και ο άψογος αρχιτεκτονικός σχεδιασμός ήταν αρκετά για να συγκεντρώσουν όλα τα τελευταίας τεχνολογίας συστήματα εκγύμνασης και τους κορυφαίους πτυχιούχους γυμναστές, που είναι έτοιμοι να μετατρέψουν τους στόχους και τις επιθυμίες σας σε... αποτέλεσμα.
Σας υποδέχονται με την πλέον ολοκληρωμένη δέσμη υπηρεσιών προσωπικής εκγύμνασης και σας εγγυώνται άμεσα και μόνιμα αποτελέσματα. 
Για σας που θέλετε να νιώσετε υγιείς, ξεκούραστοι, να χάσετε τα περιττά κιλά, να βελτιώσετε τις αθλητικές σας επιδόσεις, να αποκτήσετε άψογη φυσική κατάσταση, και τελικά το σώμα που πάντα ονειρευόσασταν, δημιουργήθηκε ο απόλυτος χώρος που όλοι περιμένατε!
H φιλοσοφία του Power 3 Center είναι το "μαζί" και το "απόλυτα εξατομικευμένο"! 
Μαζί δημιουργείτε το σώμα των ονείρων σας και το εννοούν! Αναλύουν τις δικές σας ανάγκες, κάνουν ειδικές μετρήσεις και αξιολογήσεις και κατόπιν σχεδιάζουν ένα πρόγραμμα "απόλυτα εξατομικευμένο" με βάση τους στόχους σας.
Παρακολουθούν διαρκώς την πορεία της προόδου σας με ειδικά συστήματα και μεθόδους και έτσι διασφαλίζουν το βέλτιστο αποτέλεσμα.
Στις πρώτες 5 συνεδρίες, οι πελάτες βλέπουν διαφορά στη δύναμή τους. Δεν λαχανιάζουν στα σκαλοπάτια, δεν τους βαραίνει η τσάντα τους, αισθάνονται πιο τονωμένο το σώμα τους, ενώ έχουν καλύτερη στάση σώματος στο γραφείο.
Στις πρώτες 4-5 εβδομάδες, ξεκινούν να βλέπουν τα πρώτα αποτελέσματα στον καθρέπτη. Σιγά σιγά αρχίζουν και μαζεύουν (απώλεια πόντων) στα επίμαχα σημεία, τα ρούχα τους έχουν καλύτερη εφαρμογή και η δύναμή τους έχει αυξηθεί αισθητά!
Στους 3 μήνες, οι πελάτες έχουν τα ίδια αποτελέσματα που σε ένα συμβατικό γυμναστήριο θα χρειάζονταν 1,5 χρόνο! Πελάτες που αθλούνται συστηματικά από 6 έως 8 μήνες είναι κυριολεκτικά αγνώριστοι!
Είστε έτοιμοι να υποδεχθείτε το νέο σας εαυτό;
Power 3 CenterΑριστοτέλους 5 & Τσιμισκή, 
3ος όροφος, 
κέντρο Θεσσαλονίκης 
τηλ.: 2310 232211

Προβολή Power 3 Center σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸