Cocktail blog

Red Personal Care



τηλεφωνική κράτηση τουλάχιστον 3 μέρες πριν, στο 2310 411209.

Τα Red Personal Care παρέχουν υπηρεσίες περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, άκρων, καθώς επίσης και αποτρίχωση. Βασικός στόχος των Red Personal Care είναι να διαμορφώνουν υψηλό επίπεδο παροχής υπηρεσιών σε θέματα ομορφιάς, προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις του σύγχρονου ανθρώπου (χρόνος - χρήμα). Με την άρτια επιλογή ειδικών στελεχών - συνεργατών, την άρτια και διαρκή εκπαίδευσή τους, καθώς και την προσεκτική επιλογή ολικών φροντίδων και μεθοδολογιών προσφέρουν σεβασμό στον άνθρωπο!
Τα Red Personal Care απευθύνονται σε όλους (άνδρες - γυναίκες), όσους αναζητούν την εμπειρική πολυτέλεια, την απόλυτη περιποίηση που τους αξίζει, μέσα από την απόλαυση και το αποτέλεσμα!
Στα Red Personal Care μπορείτε να απολαύσετε massage, που είναι ό,τι ακριβώς χρειάζεται ο σύγχρονος άνθρωπος για να μπορεί να αντιμετωπίσει την απαιτητική καθημερινότητά του. Ισορροπία σώματος - πνεύματος. Τα massage Red Personal Care είναι μιαπροσιτή εμπειρική πολυτέλεια, 50 λεπτών, που αξίζει να δοκιμάσει κάποιος για τον εαυτό του και τα αγαπημένα του πρόσωπα!
Massage De Vie
Η χαλάρωση που αναζητάτε μετά από μια κουραστική μέρα. Αίσθηση ανακούφισης, βελούδινο ενυδατωμένο δέρμα, ανάλαφρα πόδια.
Massage Scen Tao (Hot Stones)
Αφεθείτε στην περιποίηση Scen Tao, τη γνήσια ιαματική φροντίδα αναζωογόνησης και ζήστε μία ανεπανάληπτη εμπειρία, με το απαλό μασάζ δακτυλοπίεσης, με ζεστές ηφαιστειογενείς πέτρες.
Massage Anti-Stress 
Νιώστε ευεξία με ένα ενεργειακό χαλαρωτικό μασάζ, που τονώνει και επαναδομεί τους δερματικούς ιστούς. Με τη βοήθεια ειδικών χειρομαλάξεων και αιθέριων ελαίων αφυπνίζονται οι αισθήσεις και καλμάρει ο νους.
Red Personal CareΔελφών 228, 
Ντεπώ 
τηλ.: 2310 411209

Προβολή Red Personal Spa σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 


Δεν υπάρχουν σχόλια: