Cocktail blog

Εστιατόριο Villa Luna


προσφορά για Εστιατόριο Villa Luna Θεσσαλονίκη

τηλεφωνική κράτηση στο: 2310 340440.Επειδή η γνώση είναι τροφή, επειδή όσο μεγαλώνουμε μαθαίνουμε κι επειδή είμαστε οπαδοί του «ότι δεν εξελίσσεται, σβήνει», μας αρέσει που πληροφορούμαστε πως πια έχουμε έναν ακόμα λόγο για να αγαπάμε το Villa Luna. Διότι, παρόλο που μέχρι σήμερα ήταν αρχειοθετημένο στα favorite all day στέκια μας για την συγκλονιστική panoramique θέα του, τις cosmopolitan δεξιώσεις του και αυτή τη
μοντέρνα de lux αισθητική brasserie, το Villa Luna έρχεται πια να προστεθεί και στις ΣΚ επιθυμίες μας. Βγάζοντας έναν γαργαλιστικό άσο από το μανίκι της μαγειρικής ποδιάς του, που ακούει στο όνομα Lunch Buffet.
Επί της ουσίας (και της περιουσίας της γεύσης) πρόκειται για έναν τεράστιο 5 course μπουφέ που περιλαμβάνει τα καλύτερα της ελληνικής παραδοσιακής κουζίνας και που τώρα μπορούμε να απολαύσουμε στην καλύτερη-δε-γίνεται τιμή των €10 από €22. 
Inside info: το παραδοσιακό σουτζουκάκι και ο τηγανητός μπακαλιάρος του μπουφέ, απ’ ότι πληροφορούμαστε, συγκρίνονται σε δημοτικότητα με αυτή του νέου Δημάρχου. 


Εστιατόριο Villa Luna

Αναλήψεως 40
55236 Πανόραμα - Θεσσαλονίκη
http://villa-luna.gr
Εστιατόριο Villa Luna, Πανόραμα - Θεσσαλονίκη, 55236, Αναλήψεως 40
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: