Cocktail blog

Yacht-Academy Sailing School


προσφορά για Yacht-Academy Sailing School Θεσσαλονίκη
Tηλεφωνική επικοινωνία για καθορισμό μαθημάτων στα 2310 435076 και 6974 050799.
Είμαστε σπίτι και πέφτει η ιδέα. Φέτος το καλοκαίρι πάμε διακοπές με ιστιοπλοϊκό; Συμφωνούν όλοι. Ναι, αλλά δεν θέλουμε ένα ξένο ανάμεσα μας. Θέλουμε οι ίδιοι να είμαστε κυβερνήτες της απόλαυσης. Που φτάνουν όμως οι θαλάσσιες γνώσεις μας;  Με πόσα μέτρα ισούται ένα ναυτικό μίλι; (1852μ) Πως λέγονται τα σχοινιά που ανεβάζουν τα πανιά; (Μαντάρια)
Πως ονομάζεται ο ανατολικός άνεμος; (Λεβάντες). Ο βορειοδυτικός ;(Μαΐστρος), ο νοτιοδυτικός; (Γαρμπής). Όταν συναντώνται ένα μηχανοκίνητο σκάφος και ένα ιστιοφόρο, ποιο έχει προτεραιότητα; (το ιστιοφόρο). Ειδικά το τελευταίο, πάνω στο θαλάσσιο traffic, θα μπορούσε να μας δημιουργήσει ένα σωρό προβλήματα.

Πρέπει να μάθουμε. Εις βάθος και να πάρουμε και δίπλωμα. Μετά θα πάρουμε αέρα (στα πανιά μας). Στο Yacht–Academy Sailing School με μόλις €199 από €400 θα μας βοηθήσουν να πάρουμε όχι μόνο δίπλωμα αλλά και τα πάνω μας. Το φετινό καλοκαίρι προβλέπεται να είναι το πιο δροσερό από όλα.

Τα σκάφη (Beneteau 11.5/ Feeling 11/ Feeling 12.5/ Dufour 14) αναχωρούν από τη Θεσσαλονίκη και δίνουν τη δυνατότητα σε όλους από μας να θαυμάσουμε τα παράλια ενός νομού που έχει κλέψει καρδιές με τα θεωρητικά μαθήματα να γίνονται πάνω σε σκάφος σε ονειρεμένους κόλπους και καταπράσινες θάλασσες. Πάνω σε αυτά θα μάθουμε ονοματολογία, ναυτιλία, αγκυροβολία, κανονισμούς αποφυγής συγκρούσεων, ηλεκτρικά όργανα, έκτακτες ανάγκες, καταστάσεις κινδύνου, μετεωρολογία, αεροδυναμική και τριμάρισμα πανιών.


Yacht-Academy Sailing School

Tάσου Kαρατάσου 7
55132 Θεσσαλονίκη
http://yacht-academy.gr
Yacht-Academy Sailing School, Θεσσαλονίκη, 55132, Tάσου Kαρατάσου 7
Groupon.gr



Δεν υπάρχουν σχόλια: