Cocktail blog

Anassa Restaurant

Εδώ η κουζίνα είναι πραγματικά χώρος δημιουργικής έκφρασης κι η εμπειρία κάθε γεύματος μοναδικη Ο Chef Νίκος Τζούμας συγκέντρωσε τις εμπειρίες που απέκτησε δουλεύοντας σε διακεκριμένες κουζίνες του Λονδίνου (Gordon Ramsey, Purcel Brothers) ,τις έδεσε με τη γνώση της Μεσογειακής κουζίνας. Συνέθεσε μια δυναμική ομάδα μαγείρων στην κουζίνα του, που με αστείρευτο κέφι αναζητουν νεες απολαυσεις και δημιουργουν μικρα θαύματα γαστρονομίας! Η προσεγμένη κάρτα μενού βασίζεται σε εποχιακά, μεσογειακά υλικά άριστης ποιότητας, ανανεώνεται συχνά και περιλαμβάνει επιλογές με κρέας, ζυμαρικά,
θαλασσινά και φρέσκο ψάρι. Μην παραλείψετε τα γλυκά! Είναι βέβαιο ότι, απολαμβάνοντάς τα, θα μοιραστείτε με την παρέα σας στιγμές απόλυτης ευχαρίστησης. Κι όλα αυτά σ’ ένα υπέροχο
περιβάλλον, με ξεχωριστές μουσικές επιλογές και φιλικό service… ατμόσφαιρα δια χειρός Έλενας Τζούμα που ως οδηγός σας σ’ αυτό το υπέροχο γευστικό ταξίδι Θα σας υποδεχτει πάντα με ζεστό χαμόγελο και θα φροντίσει διακριτικά για την παραμικρή λεπτομέρεια της επίσκεψης σας. Τα αδέρφια Τζούμα, νέα και ανήσυχα, μετά από 6 πετυχημένα καλοκαίρια στο Αnassa Restaurant στη Φούρκα Χαλκιδικής, δημιουργούν και φέρνουν μια ολόφρεσκια ανάσα στο γαστρονομικό χάρτη της Θεσσαλονίκης ….. με αγάπη και μεράκι.

Anassa Restaurant

Δεν υπάρχουν σχόλια: