Cocktail blog

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Φλωροπούλου


προσφορά για Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Φλωροπούλου Θεσσαλονίκη

 τηλ.: 2310 384074, 6977 835871.Ας μιλήσουμε ειλικρινά. Και in English, παρακαλώ. Σε έναν κόσμο που αγαπά ως εαυτόν την παγκοσμιότητα και την επίσημη γλώσσα χρήσης των ηλεκτρονικών υπολογιστών, η εκμάθηση Αγγλικών θεωρείται πλέον κάτι σαν βασική εκπαίδευση. Κοινώς, απαραίτητη! Κι αν αναρωτιέστε «ποια είναι η κατάλληλη
ηλικία για να ξεκινήσει το παιδί μου αγγλικά», αρκεί να σας πούμε, εν είδει απάντησης, ότι οι σύγχρονες έρευνες έχουν αποδείξει ότι τα παιδιά αφομοιώνουν καλύτερα μια ξένη γλώσσα όταν αρχίσουν από πολύ μικρή ηλικία να έχουν μια όσο το δυνατόν βιωματική εμπειρία μαζί της.

Και κάπου εδώ αρχίζουν να πέφτουν στο τραπέζι προτάσεις για φροντιστήρια, ιδιαίτερα, κ.λπ., με αυτές σαν της κας Φλωροπούλου να παίρνουν το προβάδισμα στις προτιμήσεις μας.
Διότι το Κέντρο Εκμάθησης Ξένων Γλωσσών Φλωροπούλου δεν είναι ένα ακόμα φροντιστήριο που θα βομβαρδίσει το παιδί σας με μελέτες, ασκήσεις και multiple choice questionnaires. Αλλά, αντίθετα ένα Κέντρο Παραγωγής Προφορικού Λόγου για τα παιδιά προσχολικής ηλικίας που προτείνει εναλλακτικές και πιο εύπεπτες μεθόδους διδασκαλίας.  
Σε έναν ειδικά διαμορφωμένο ευχάριστο χώρο, εδική αγγλίδα παιδαγωγός μεταμφιεσμένη σε κλόουν (με τρόπο και μακιγιάζ που δεν τρομάζει τα παιδιά) θα απσχολήσει τα παδιά με  μουσικοκινητική αγωγή, κουκλοθέατρο, θεατρικό παιχνίδι, παντομίμα, τραγούδια, κινουμενα σχέδια και παιχνίδια σε διαδραστικό πίνακα, κάνοντας έτσι την εκμάθηση της αγγλικής... παχνιδάκι!
Στο Κέντρο Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Φλωροπούλου τα παιδιά περνούν δημιουργικά την ώρα τους και μαθαίνουν αγγλικά παίζοντας! Ίσως και πίνοντας τσάι..

Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Φλωροπούλου

Γεννηματά 56 & Σαράφη Άγ. Ιωάννης, Καλαμαριά
55132 Θεσσαλονίκη
http://www.floro.gr/
Κέντρο Ξένων Γλωσσών & Πληροφορικής Φλωροπούλου, Θεσσαλονίκη, 55132, Γεννηματά 56 & Σαράφη Άγ. Ιωάννης, Καλαμαριά 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: