Host chef
Ο chef Διονύσης Παπανικολάου από «Το Κρεοπωλείον» μαγειρεύει πιάτα για φανατικούς κρεατοφάγους!
It’s a tasty world
Ο Γεράσιμος Γεννατάς δηλώνει φανατικός… σουβλέριαν και μπαίνει στην κουζίνα έτοιμος για… παιχνίδι με τα υλικά!
Η Ελλάδα των γεύσεων
Ταξιδεύουμε μέχρι τα Τρίκαλα και ανακαλύπτουμε τις αμέτρητες ομορφιές και… νοστιμιές τους!
Πασχαλινό τραπέζι
Αρνάκι, σεφταλιές, μαγειρίτσα… Ο chef Τάσος Ανδρεάδης προτείνει 9 μοναδικές Πασχαλινές συνταγές.
Στην κουζίνα της Κικής
Η γευσιγνώστρια-δημοσιογράφος Κική Εμμανουηλίδου προτείνει τέσσερα παραδοσιακά γιορτινά πιάτα όλο νοστιμιά.
Τσουγκρίστε τα!
Ποιοι είναι οι συμβολισμοί πίσω από το βάψιμο και το τσούγκρισμα των αβγών και πώς θα τα βάψουμε τη Μεγάλη Πέμπτη;
Πασ(χ)αλείμματα!
Κάνουμε… βουτιά στις πιο απολαυστικές αλοιφές και τα πιο λαχταριστά ντιπ του πασχαλινού -και όχι μόνο- τραπεζιού!
Art de la table
Φέρνουμε την άνοιξη στο τραπέζι σας με υπέροχα πασχαλινά αξεσουάρ και αντικείμενα που ήδη «κρύβονται» στα ντουλάπια του σπιτιού σας!
Gourmet προορισμός
Το παλάτι του Buckingham, ο επικείμενος πριγκιπικός γάμος, τα αμέτρητα μουσεία, τα μεγάλα θέατρα, αλλά και τα βραβευμένα εστιατόρια είναι λίγοι μόνο από τους λόγους που το Λονδίνο αξίζει πολλές επισκέψεις!
Κρασιά του Πάσχα
Ποια είναι τα κατάλληλα κρασιά, για να συνοδεύσουμε τα πασχαλινά μας εδέσματα;
Έξοδος
Κινούμαστε… περιφερειακά και προτείνουμε μερικούς από τους καλύτερους προορισμούς διασκέδασης, σε απόσταση αναπνοής από το κέντρο της πόλης.
Εύπλαστες δημιουργίες
Αναμειγνύουμε, πλάθουμε και τελικά γευόμαστε πασχαλινά τσουρέκια και σπιτικά κουλουράκια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου