Cocktail blog

Elounda Palm Hotel


προσφορά για Elounda Palm Hotel Special Deal


Όαση ηρεμίας. Έτσι αυτοπροσδιορίζεται το Elounda Palm και καλά κάνει, αφού αυτό είναι. Φωλιασμένο σε ένα από τα καλύτερα τουριστικά θέρετρα της Κρήτης, στις όχθες του πανέμορφου κόλπου του Μιραμπέλλου, κοιτά αμφιθεατρικά την περιοχή της Ελούντας και θαυμάζει το παρελθόν μέσα από μια ρωγμή στο χρόνο. Την ίδια στιγμή που ακουμπά στο παρόν
με το θάρρος της νέας άφιξης όπως και με τη σιγουριά κάποιου που έχει κατακτήσει το μέλλον (ήρθε για να μείνει). Highlight, φυσικά, το νησί της Σπιναλόγκας που μετά την τηλεοπτική απεικόνιση του έγινε κάτι σαν εθνικό μας μνημείο.
/27/64/1302888136427.JPG
Ένα από τα πιο όμορφα ξενοδοχεία της περιοχής, το Ελούντα Palm, λεπτεπίλεπτα ισορροπεί το σύγχρονο σχεδιασμό με το χαρακτηριστικό τοπικό ύφος, καθιστώντας τα δίκλινα δωμάτια, τα bungalows, τις junior σουίτες με κοινή πισίνα και τη βίλα με την ιδιωτική πισίνα, μια επίγεια Εδέμ. Σύγχρονη αρχιτεκτονική, καλαίσθητοι εσωτερικοί χώροι, ζεστοί γήινοι τόνοι, άψογες λεπτομέρειες και απαράμιλλη εξυπηρέτηση δημιουργούν το τέλειο σκηνικό για μια αξέχαστη διαμονή.
Με θέα το βαθύ μπλε της θάλασσας, τα δίκλινα δωμάτια στο Elounda Palm είναι επιπλωμένα με μοντέρνο ξύλο και έχουν βεράντα ή μπαλκόνι. Όλα τους είναι πολύχρωμα, γαλήνια και ευχάριστα. Βρίσκονται στο κεντρικό κτίριο και προσφέρουν θέα είτε στον κήπο, είτε στη θάλασσα ή μερική θέα στη θάλασσα.
/77/98/1302885859877.jpg
Κάθε δίκλινο διαθέτει δορυφορική τηλεόραση, air-condition / θέρμανση, ψυγείο, χρηματοκιβώτιο σε μέγεθος laptop, στεγνωτήρα μαλλιών και καθρέπτη μακιγιάζ.

Elounda Palm Hotel

Elounda 
72053 Lassithi
http://www.eloundapalm-crete.com/
Elounda Palm Hotel, Lassithi, 72053, Elounda 
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: