Cocktail blog

η κάμερα του επόμενουiPhone θα κατασκευάζεται από τη Sony και θα έχει αισθητήρα 8 megapixels


sony-apple-logo.jpg
Πριν από λίγες εβδομάδες κυκλοφόρησε μια φήμη σύμφωνα με την οποία η κάμερα του επόμενουiPhone θα κατασκευάζεται από τη Sony και θα έχει αισθητήρα 8 megapixels. Επειδή, όμως, τώρα τελευταία κυκλοφορούν εκατοντάδες φήμες για το iPhone 5, η συγκεκριμένη πληροφορία πέρασε στα ψιλά. Φαίνεται, όμως, ότι αυτό το σενάριο έχει βάση τελικά και το επόμενο iPhone θα "φοράει" κάμερα της Sony.

Ο Sir Howard Stringer (ο διευθύνων σύμβουλος της Sony, αν δε σας λέει κάτι το όνομά του) παραχώρησε συνέντευξη στη Wall Street Journal και κάποια στιγμή η συζήτηση πήγε στις δραματικές εξελίξεις μετά τον καταστροφικό σεισμό στηνΙαπωνία. Ο Stringer είπε ότι οι εγκαταστάσεις της εταιρείας στο Sendai έχουν υποστεί μεγάλες ζημιές, με αποτέλεσμα να καθυστερήσει η αποστολή αισθητήρων στην Apple.
Δεδομένου ότι μέχρι αυτή τη στιγμή η κάμερα του iPhone κατασκευάζεται από την OmniVision, ο Stringer μίλησε για το επόμενο iPhone, δηλαδή το iPhone 5. Παρά το σεισμό και την καθυστέρηση, πάντως, τα πράγματα δεν είναι και τόσο άσχημα, καθώς υπάρχει μια σχετική βεβαιότητα ότι το iPhone 5 δε θα παρουσιαστεί τον Ιούνιο, αλλά το προσεχές φθινόπωρο. Έτσι, υπάρχει αρκετός χρόνος για να αποκαταστήσει τις ζημιές η Sony και να αρχίσει τις αποστολές προς την Apple.
Πηγή: electronista

Δεν υπάρχουν σχόλια: