Cocktail blog

Νέα έκδοση της εφαρμογής πλοήγησης ΤomTom για το iPhone



Η εφαρμογή του συστήματος πλοήγησης της TomTom για το iPhone ανανεώθηκε και η νέα έκδοση 1.7 προσφέρει πλέον στους χρήστες της συσκευής ανανεωμένους χάρτες και μαζί την καινοτόμο τεχνολογία TomTom ΙQ Routes για τον υπολογισμό της διαδρομής που επιθυμούν.
Η ανανέωση των χαρτών είναι σημαντική, καθώς το 15% των δρόμων κατά μέσο όρο αλλάζει στη διάρκεια του έτους. Παράλληλα, με το Map Share, κάθε οδηγός μπορεί να πραγματοποιήσει αλλαγές στο χάρτη και να επωφεληθεί από τις ανανεώσεις που γίνονται από τους άλλους χρήστες της TomTom κάθε μέρα.


Η φιλοσοφία IQ Routes βασίζεται στην πραγματική μέση ταχύτητα που έχει καταγραφεί, για να υπολογίσει με ακρίβεια τον εκτιμώμενο χρόνο που θα διαρκέσει η διαδρομή σας, λαμβάνοντας υπόψη τις ώρες αιχμής, τους φωτεινούς σηματοδότες ή άλλα εμπόδια.
Η εφαρμογή TomTom για το iPhone με ελληνικούς χάρτες είναι διαθέσιμη στην τιμή των 49,99 ευρώ, ενώ η νέα της έκδοση διατίθεται δωρεάν για όσους διαθέτουν ήδη την παλιά εφαρμογή. Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα της TomTom.
Επίσης, μπορείτε να κερδίσετε μια εφαρμογή TomTom για το iPhone ή ένα σύστημα πλοήγησης Via 120 συμμετέχοντας στον διαγωνισμό της σελίδας TomTom Greece στο Facebook, ο οποίος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 1η Μαΐου 2011.in.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: