Cocktail blog

Majestic Hotel & Spa-Ζάκυνθος

προσφορά για Majestic Hotel & Spa Special Deal
τηλεφωνική επικοινωνία για κράτηση στο 26950 51617-8.Στο κέντρο του Λαγανά ένα από τα δημοφιλέστερα θέρετρα της Μεσογείου κάτω από τον λαμπερό ήλιο και δίπλα στην μπλε θάλασσα της Ζακύνθου το Ξενοδοχείο Majestic Hotel & Spa προσφέρει κορυφαία επίπεδα άνεσης, στυλ και γούστου. Το μοναδικό αυτό ξενοδοχείο  αποτελείται από ένα ευχάριστο
μείγμα μοντέρνου design και σύγχρονης φιλοξενίας. Ευρύχωρα δωμάτια, πολυτελές spa, πλήρεις ανέσεις και εγκαταστάσεις και μια υπέροχη κουζίνα που σας εξασφαλίζουν μια αξέχαστη διαμονή.

/04/00/1305023190004.jpg
Κάπως έτσι θα ξεκινούσε ένας οδηγός διακοπών που θα έπιανε στις σελίδες του την περιοχή αυτή της Ζακύνθου με την μεγάλη καλοκαιρινή ιστορία και κάπως έτσι πάει και η ιστορία ενός ξενοδοχείου που κοιτάει περήφανα την αμμώδη παραλία του Λαγανά από τα 400μ. και  μοιάζει να φτιάχτηκε για ένα και μόνο λόγο. Να ικανοποιεί καθημερινά, σε κάθε εποχή,  κάθε ένα από εμάς που επιλέγει αυτή τη πλευρά της χώρας.
Στο ξενοδοχείο Majestic Hotel & Spa όλα τα δωμάτια είναι ευρύχωρα, με μοντέρνο σχεδιασμό και πλήρως εξοπλισμένα έτσι ώστε να προσφέρουν άνετη διαμονή για δύο, τρία ή τέσσερα άτομα σε δίκλινα, τρίκλινα, τετράκλινα και οικογενειακά δωμάτια. Τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με: λουτρό ή ντους, πιστολάκι μαλλιών, κλιματισμό (A/C), χρηματοκιβώτιο, δορυφορική τηλεόραση (τύπου LCD),απευθείας τηλεφωνικές κλήσεις, Wi-Fi Ίντερνετ, ψυγείο, μεγάλο ιδιωτικό μπαλκόνι με θέα στην πισίνα ή το Λαγανά.
/29/00/1305023190029.jpg
Η μεγάλη δύναμη όμως του Majestic Spa και ο λόγος που χρωστά τη φήμη του εντός και εκτός Ζακύνθου είναι το μοναδικό spa στο Λαγανά και ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα χάρη στις υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις και τις θεραπείες και υπηρεσίες που προσφέρει. Καλύπτοντας έκταση 500 τ.μ. αποτελεί το ιδανικό μέρος για την απόλυτη χαλάρωση και αναζωογόνηση του μυαλού, τη ψυχής, και του σώματος. Η προσφορά του είναι ένα ολοκληρωμένο σύνολο άρτιων υπηρεσιών σε συνεργασία με ειδικά εκπαιδευμένη ομάδα αισθητικών που χρησιμοποιεί τα καλύτερα μέσα και προϊόντα αισθητικής, με σκοπό να παρέχει στους πελάτες του τις καλύτερες και πιο σύγχρονες θεραπείες spa που υπάρχουν.

Majestic Hotel & Spa

Λαγανάς , 29100 Ζάκυνθος
http://www.hotelmajesticspa.gr
Majestic Hotel & Spa, Ζάκυνθος, 29100, Λαγανάς 
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: