Cocktail blog

Stirixis Υγείας A.E.

προσφορά για Stirixis Υγείας A.E. Θεσσαλονίκη
Τηλεφωνική επικοινωνία για ραντεβού στο 210 4296619 (24ωρη εξυπηρέτηση).Αν κάνετε δίαιτα ή γυμνάζεστε αλλά παρ’ όλα αυτά δεν βλέπετε σημαντική διαφορά στο σώμα σας, η λιπομέτρηση μπορεί να σας βοηθήσει να μετρήσετε ακριβώς το λίπος σας και να μάθετε αν η δίαιτα ή το πρόγραμμα γυμναστικής που ακολουθείτε μπορεί να αποδώσει τελικά ή
όχι.Γενικότερα, η μέθοδος της λιπομέτρησης χρησιμοποιείται για να μετρήσουμε τα ποσοστά λίπους στο σώμα μας. Φυσικά, η ύπαρξη κάποιου ποσοστού λίπους είναι απαραίτητη για τη σωστή λειτουργία του οργανισμού. Το ποσοστό αυτό όμως διαφέρει ανάλογα με το φύλο και την ηλικία. Σε γενικές γραμμές τα επιθυμητά όρια για τους ενηλίκους είναι 13-20% στους άντρες και 23-30% στις γυναίκες.

Το σωματικό λίπος, έχει ιδιαίτερη σημασία για την υγεία του ανθρώπου και σχετίζεται με πολλές λειτουργίες. Η αύξηση όμως και η μείωση του σωματικού λίπους, πέρα των φυσιολογικών επιπέδων έχει συσχετιστεί με πολλά προβλήματα υγείας. Επιπλέον το ποσοστό λίπους στο σώμα, πέραν του σωματικού βάρους, είναι μία παράμετρος, η οποία απασχολεί ολοένα και περισσότερους ανθρώπους, είτε πρόκειται για παχύσαρκους, είτε έχουν φυσιολογικό σωματικό βάρος.
Από την πληθώρα μεθόδων που εφαρμόζονται, οι περισσότερες από τις οποίες κάνουν εκτίμηση λίπους και όχι ακριβή και αναλυτική μέτρηση, η μέθοδος DEXA αποτελεί την πιο αξιόπιστη μέθοδο λιπομέτρησης και ανάλυσης σύστασης σώματος. Η εξέταση αυτή επιτρέπει τη μέτρηση του σωματικού λίπους, του μη λιπώδους ιστού (μύες, νερό, συνδετικός ιστός), της ολικής οστικής μάζας, καθώς και την εκτίμηση, με αντικειμενικό τρόπο, της κατανομής λίπους στο σώμα. Γίνεται με ειδικό μηχάνημα- σαρωτή με το οποίο διοχετεύονται ακτίνες Χ διπλής ενέργειας (με ακτινοβολία που αντιστοιχεί μόλις στο 1/200 μίας ακτινογραφίας!) και αναλύεται όλη η σύσταση του σώματος. Είναι εξαιρετικά ακριβής μέθοδος και εφαρμόζεται μόνο σε κλινικές και μεγάλα ιατρικά κέντρα.
H STIRIXIS ΥΓΕΙΑΣ A.E. μέσω της οποίας θα γνωρίσετε απο κοντά τη μέθοδο DEXA είναι μια ανεξάρτητη εταιρεία που οργανώνει προγράμματα υγείας και καλύπτει με υπευθυνότητα την ανάγκη οργάνωσης της επικοινωνίας και των σχέσεων μεταξύ των ασθενών και των ιατρικών υπηρεσιών προκειμένου να εξασφαλισθεί αφ ενός η υψηλή ποιότητα των προσφερομένων υπηρεσιών και αφετέρου η εκλογίκευση των δαπανών περίθαλψης. Η STIRIXIS ΥΓΕΙΑΣ A.E. με αυξημένη αίσθηση ευθύνης και ανθρωποκεντρική διάθεση εμπνεύστηκε και ξεκίνησε τη δραστηριότητα της βάζοντας στο κέντρο του ενδιαφέροντος της τον άνθρωπο. Δηλαδή εσάς. Για το σκοπό αυτό και την εξυπηρέτηση των συνδρομητών της δημιούργησε ένα πρωτοποριακό και ολοκληρωμένο δίκτυο ιατρικών υπηρεσιών που αποτελείται από έμπειρους, υπεύθυνους γιατρούς όλων των ειδικοτήτων, διαγνωστικά κέντρα υψηλού επιπέδου και κλινικές που σας περιμένουν προκειμένου να σας προσφέρουν την ανθρώπινη συμπαράσταση τους και συμβουλευτικές και θεραπευτικές υπηρεσίες υψηλού επιπέδου φροντίζοντας ώστε οι δύσκολες στιγμές να περνούν εύκολα και στον εφικτό βαθμό ανώδυνα με την μικρότερη οικονομική επιβάρυνση.

Stirixis Υγείας A.E.

Κάρτα Ιατρικής Φροντίδας
+30 210 4296619
http://www.stirixisygeias.gr/
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: