Cocktail blog

Amaretto Pizza & Spaghetti.



Τηλ. Κρατήσεων: 2310 441626. 
Spaghetti, πένες, τορτελίνια σε 15 διαφορετικές –αλλά πάντα νόστιμες- μαγειρικές εκδοχές.


Αν υπήρχε -λέμε τώρα- μια λίστα με γεύσεις παγκόσμιας κληρονομιάς, τότε οι ιταλικές συνταγές της πίτσας και των spaghetti θα έπρεπε να κατατάσσονται στις υψηλότερες θέσεις της. Όχι μόνο διότι αναφερόμαστε σε δύο εδέσματα που οι ρίζες τους εντοπίζονται κάπου εκεί πίσω στον 16ο αιώνα και των οποίων η παραδοσιακή παρασκευή προστατεύεται με νόμο από την κυβέρνηση της Ιταλίας (!), αλλά κυρίως γιατί μιλάμε για τα πιο ενωτικά φαγητά της mama κουζίνας που φέρνουν ακόμα πιο κοντά τους ανθρώπους –μπροστά από την τηλεόραση σε Mundial, Eurobasket, Eurovision και λοιπών μαζικών και υψηλής τηλεθέασης μεταδόσεων, δίπλα στο τζάκι κάποιες casual βραδιές, στη βεράντα ή στο μπαλκόνι τις πιο ζεστές μέρες του καλοκαιριού.
Η pizza και τα spaghetti είναι τα υπ. Αριθμ. 1 & 2 πιο παγκοσμιοποιημένες συνταγές της απόλαυσης. Και ως τέτοιες αντιμετωπίζονται, φυσικά, στην πιτσαρία Pizza Amaretto.
28 διαφορετικές πίτσες –εμείς λατρεύουμε τη λευκή και τη μακεδονική – αλλά και ζυμαρικά σε 15 ξεχωριστές εκτελέσεις -ακόμα και νηστίσιμα ή πόλο-  έρχονται κατ’ ευθείαν στο πιάτο μας για να αποδείξουν του Italians do it better το αληθές.
Κι επειδή στην Pizza Amaretto γνωρίζουν καλά τη σημασία του –επίσης λατινικής προέλευσης – de gustibus et de coloribus είναι πάντα έτοιμοι να ετοιμάσουν οποιαδήποτε πρωτότυπη συνταγή με τα υλικά που εμείς θα διαλέξουμε.
προσφορά για Amaretto Pizza & Spaghetti Θεσσαλονίκη

Amaretto Pizza & Spaghetti

Αν. Παπανδρέου 29Γ
55132 Καλαμαριά
http://www.amaretto.antonioupromotion.gr
Amaretto Pizza & Spaghetti, Καλαμαριά, 55132, Αν. Παπανδρέου 29Γ
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: