Παραδοσιακό Ξενώνα «Θόλος» στην Ορεινή Αρκαδία.



Τηλ. Κρατήσεων:
27950-82313, 6973695481. 


  • Στον οικισμό Βαλτεσινίκο Αρκαδίας με 1236μ. υψόμετρο. Δίπλα στη λίμνη Λάδωνα.
  • Ιδανική επιλογή εναλλακτικού τουρισμού 4 εποχών εν μέσω θέρους.
  • Δύο ώρες από την Αθήνα στην πλατιά αγκαλιά του Μαίναλου μπορεί και να εκπλαγείς από την πράσινη οφθαλμαπάτη. Δύο ώρες από την Αθήνα και δίπλα στο κρυμένο μυστικό των βουνών, τη λίμνη Λάδωνα και μπορεί να ξαφνιαστείς από αυτά που προσφέρει η ζωή όταν της πηγαίνεις κόντρα, όταν την ξεγελάς τη στιγμή που σου προτείνει θάλασσα και εσύ στρίβεις πίσω από την πλάτη της για το βουνό. Γιατί ξέρεις (ξέρουμε) πως το καλοκαίρι το βουνό είναι ένας επίγειος παράδεισος που κρύβει πολλούς σπάνιους καρπούς για όσους τον επιλέξουν.
    Ένας από αυτούς, μικρός ταπεινός αλλά και τόσο αρχοντικός, είναι κι ο Θόλος, ο παραδοσιακός ξενώνας  που αποτελεί την ιδανικότερη επιλογή εναλλακτικού τουρισμού 4 εποχών για όσους βάλουν στόχο το καλοκαίρι της ονειρική (και δεν είμαστε καθόλου υπερβολικοί), Ορεινή Αρκαδία. Ένα ξενοδοχειακό συγκρότημα ανεξάρτητων κατοικιών που βρίσκεται στον παραδοσιακό οικισμό Βαλτεσινίκο Αρκαδίας και σε υψόμετρο 1236μ . Ένα συγκρότημα που  αποτελείται από πέντε (5) ανεξάρτητες κατοικίες, ένα διώροφο πέτρινο αρχοντικό με κύριο χαρακτηριστικό του τον πετρόκτιστο Θόλο, διατηρημένο άψογα από το 1860- έτος κατασκευής του και το παλιό κελάρι εποχής,  που σήμερα στεγάζει τον χώρο ευεξίας.
    /87/95/1308588939587.jpg

     Η δυναμικότητα του είναι τρείς (3) πολυτελείς σουίτες και πέντε (5) παραδοσιακοί ξενώνες που δεσπόζουν σε αμφιθεατρική θέση στο ψηλότερο σημείο του χωριού με εκπληκτική πανοραμική θεά στο Μαίναλο. Χτισμένο με οικολογική συνείδηση αξιοποιώντας ντόπια φυσικά υλικά όπως η πελεκητή πέτρα και το ξύλο και με διακόσμηση που σέβεται την παράδοση αναδεικνύει την αρχοντιά στην σύγχρονη εκδοχή της.
    Το Χιονοδρομικό Μαινάλου (οργιαστικά πράσινο αυτήν την εποχή), η Βυτίνα, η Δημητσάνα, τα Λαγκάδια, το Λεβίδι, η Ελάτη, το Λιμποβίσι, η Στεμνίτσα και κυρίως η λίμνη Λάδωνα είναι μόνο μερικά από τα δεκάδες σημεία, αναφορά σε ένα από τα πιο φημισμένα μέρη της χώρας. 
    /61/95/1308588939561.jpg
    Ειδικά το τελευταίο σημείο-αναφορά, η λίμνη Λάδωνα, εντυπωσιάζει και ξαφνιάζει ιδιαιτέρως τον ανυποψίαστο επισκέπτη.  Μια υπέροχη μεγάλη λίμνη μέσα σε ένα κακοτράχαλο και απόκρημνο ορεινό όγκο. Ένα μαγευτικό και ανεπανάληπτο φυσικό τοπίο. Και μια επιβεβαίωση της δύναμης της ανθρώπινης παρέμβασης. Γιατί μια επίσκεψη στο τεχνητό φράγμα του Λάδωνα στη θέση Πήδημα  φτάνει για να θαυμάσουμε σε όλο της το άπλωμα, μια από τις ωραιότερες τεχνητές λίμνες της Μεσογείου.
    προσφορά για Παραδοσιακός Ξενώνας «Θόλος» Special Deal

    Παραδοσιακός Ξενώνας «Θόλος»

    Βαλτεσινίκο
    22014 Ορεινή Αρκαδία
    http://www.xenonas-tholos.gr
    Παραδοσιακός Ξενώνας «Θόλος», Ορεινή Αρκαδία, 22014, Βαλτεσινίκο 
    Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸