MATAHARI -στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, το μυστικό γευστικό παράδεισο της Ινδονησίας,



 καθημερινά 13.00 - 24.00 (delivery καθημερινά 14.00 - 23.30)
Ιωάννου Μιχαήλ 10, 
κέντρο Θεσσαλονίκης 
τηλ.: 2310 288042

MATAHARI σημαίνει στα Ινδονησιακά το μάτι της μέρας, δηλαδή ήλιος! Στη Θεσσαλονίκη, όμως, το όνομα MATAHARI είναι συνώνυμο της πληθωρικήςινδονησιακής παραδοσιακής κουζίνας!
Πριν από 5 χρόνια η Μαργαρίτα Wiendiana και ο Γρηγόρης Setiarsoαποφάσισαν να συστήσουν σ' όλους τους Θεσσαλονικείς την κουζίνα της χώρας τους! Συνέλεξαν συνταγές, υλικά και ...πολλά μπαχάρια και δημιούργησαν αυθεντικές γεύσεις της ινδονησιακής κουλτούρας.
Στο εστιατόριο σάς υποδέχονται οι μυρωδιές και σάς προσκαλούν σε ένα διεισδυτικό γευστικό ταξίδι!
Ο χώρος είναι σχετικά μικρός, αλλά αρκετά εξωτικός, με έντονα χρώματα, υποβλητικές μάσκες, χορευτές και αγάλματα, απευθείας από την ινδονησιακή παράδοση.
Η ποικιλία γεύσεων είναι εκ διαμέτρου αντίθετη με το χώρο!Πεντανόστιμο βάκουαν (τηγανητοί λαχανοκεφτέδες με ποικιλία λαχανικών), πικάντικη κοτόσουπα σότο άγαμ, σαλάτα όρακ άρικ με φρέσκα λάχανα, καρότα, μπαμπού με γλυκόξινη σάλτσα και νουντλς ρυζιού, η MATAHARI με μαρούλι, καρότο και κρεμμύδι με πικάντικη σάλτσα MATAHARI, κοτόπουλο με σάλτσα Μπαλί με πικάντικη σάλτσα, μπαχαρικά και ντομάτα, κοτόπουλο όπορ με γάλα καρύδας και διάφορα καρυκεύματα, το χοιρινό του Λυκ με ελαφριά μπαχαρικά, το βασιλικό μοσχάρι με ντομάτα, καρότο, κρεμμύδι, τζίντζερ και γλυκιά σάλτσα σόγιας, τις γαρίδες με σάλτσα τσίλι και το τηγανητό νουντλς από την Ιάβα...
Ακολουθήστε τις μυρωδιές της κουζίνας του MATAHARI, που θα σας οδηγήσουν στο μυστικό γευστικό παράδεισο της Ινδονησίας!
MATAHARIΙωάννου Μιχαήλ 10, 
κέντρο Θεσσαλονίκης 
τηλ.: 2310 288042

Προβολή Matahari σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸