Cocktail blog

Nouvelle στο Ωραιόκαστρο

 Γίνεται να τα έχουμε όλα; Σε ορισμένα πράγματα φαίνεται ότι γίνεται όπως στον πολυχώρο Nouvelle, αφού εκεί η καλοκαιρινή μας διασκέδαση είναι πλήρως καλυμμένη.
Λίγοι χώροι μπορούν να υπερηφανεύονται ότι απευθύνονται εξίσου σε μικρούς και μεγάλους, σε παρέες ή οικογένειες. Ειδικά για τις τελευταίες το Nouvelle είναι ιδανική πρόταση. Στην πισίνα και στο pool bar του ξενοδοχείου Nouvelle, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας μόνοι σας ή και με παρέα και παράλληλα τα παιδιά να απασχοληθούν με κάτι άλλο μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές διασκέδασης, με Παιδότοπο, Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, Μουσείο Παιχνιδιού, Γηπεδάκια ποδοσφαίρου και μπάσκετ και πολλά άλλα.

Σκεφτείτε το Nouvelle σαν μία πρόταση διασκέδασης για όλη την ημέρα. Εδώ μπορείτε να περάσετε μία ολόκληρη ημέρα μαζί με τα παιδιά σας, με στιγμές διασκέδασης και ξενοιασιάς. Τα παιδιά θα ευχαριστηθούν τόσο το μπάνιο τους στην υπέροχη πισίνα μαζί σας, όσο και μετά, τα παιχνίδια στον παιδότοπο, όπου μπορείτε κι εσείς να χαλαρώσετε πίνοντας μία παγωμένη γρανίτα. Στο τέλος της γεμάτης αυτής μέρας, θα είναι εξαντλημένα, αλλά τόσο χαρούμενα που περάσατε χρόνο μαζί, σε έναν τόσο όμορφο χώρο και σίγουρα θα σας ζητήσουν να τα φέρετε ξανά.
Η γκάμα επιλογών στον πολυχώρο Nouvelle, περιλαμβάνει ένα εντυπωσιακό Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, με θέμα αναφοράς, την εξέλιξη της ζωής στον πλανήτη μας, την παρουσία των πρώτων ειδών ζωής, την πορεία της εξέλιξης του ανθρώπου, τη δημιουργία των σπηλαίων και τη ζωή στο εσωτερικό τους.
Στο προϊστορικό πάρκο τα παιδιά, θα δουν ομοιώματα δεινοσαύρων και θα περιηγηθούν σε σπήλαια, θα δουν παρουσιάσεις και θα μάθουν, με τη βοήθεια ξεναγών και εξειδικευμένων εκπαιδευτικών προγραμμάτων, τα πάντα για εκείνη την εποχή. Επίσης, υπάρχει το ειδικό μουσείο Παραδοσιακών Παιχνιδιών, όπου γίνεται εκμάθηση των παιχνιδιών αλλά και μαθήματα κατασκευής παιχνιδιών και γήπεδα για αθλητικές δραστηριότητες.
Απολαύστε στιγμές χαλάρωσης στο pool bar και αφήστε τα παιδιά σας να ευχαριστηθούν κάθε στιγμή παιχνιδιού σε έναν χώρο φτιαγμένο για όλη την οικογένεια!
  • Δροσιστικές μοναδικές καλοκαιρινές στιγμές διασκέδασης, σε μία από τις ομορφότερες πισίνες της πόλης
  • Στην πισίνα και στο pool bar του ξενοδοχείου Nouvelle, μπορείτε να απολαύσετε τον καφέ ή το ποτό σας μόνοι σας ή και με παρέα και παράλληλα τα παιδιά να απασχοληθούν με κάτι άλλο μιας και υπάρχουν πολλές επιλογές διασκέδασης, με Παιδότοπο (παρέχεται δωρεάν), Περιβαλλοντικό Πάρκο Δεινοσαύρων, το «Αρχαίων Αγρόκτημα», Μουσείο Παιχνιδιού, Γηπεδάκια ποδοσφαίρου και μπάσκετ και πολλά άλλα
  • Το ξενοδοχείο διαθέτει και παιδική πισίνα
  • Δείτε το www.nouvelle.gr

Nouvelle Hotel

7 χλμ. Θεσσαλονίκης - Ωραιοκάστρου
56430 Ωραιόκαστρο (Θεσσαλονίκη)
Website / Facebook
τηλ,στο 2310 686544

Κρατήσεις βάσει διαθεσιμότητας

Ωράριο λειτουργίας: 10:00 -18:00
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: