Optovista Vogiatzis.-καταστημα οπτικων



Τηλ. επικοινωνίας: 2310 423703.

  • Εκατοντάδες νέες παραλαβές επώνυμων σκελετών, όπως Dsquared2, Roberto Cavalli, Ray Ban, BSB, Lak, Versace, Tom Ford κ.ά.
  • Δωρεάν μέτρηση και έλεγχος όρασης αλλά και after sales service.
  • Here comes the sun αναγγέλλουν –επηρεασμένοι από τους Beatles -σύσσωμοι μετεωρολόγοι και ημερολόγια... And it’s all right απαντούν οι ειδικοί του καταστήματος οπτικών Optovista Vogiatzis οι οποίοι, γνωρίζοντας ότι ο ήλιος δεν εγκαταλείπει ποτέ την Ελλάδα, φροντίζουν all year round να μας εφοδιάζουν με στιλάτα γυαλιά ηλίου αλλά και εντυπωσιακούς σκελετούς γυαλιών οράσεως.
    Εκατοντάδες μοντέλα και δεκάδες επώνυμα labels – Dsquared2, Roberto Cavali, Just Cavalli, Replay, BSB, Lak., Versace, Tom Ford, Maui-Jim, Paulfrank και Ic-Berlin είναι μερικά μόνο από αυτά που μας ανοίγουν την όρεξη να κρυφτούμε πίσω από τα μαύρα γυαλιά της κομψότητας -αλλά και μοναδικές παροχές υπηρεσιών- όπως δωρεάν μέτρηση και έλεγχος όρασης ή εκμάθηση χρήσης και εφαρμογής φακών επαφής από ένα κατάστημα οπτικών που «βλέποντας» μακριά προσφέρει και after sales service.
    Μοντέρνο όσο και τα προϊόντα που φιλοξενεί, άκρως ακριβές στις μετρήσεις του και τόσο professional όσο και το προσωπικό που μας εξυπηρετεί, το Optovista Vogiatzis, μας βάζει τα... γυαλιά και πολύ χαιρόμαστε γι αυτό.

    προσφορά για Optovista Θεσσαλονίκη

    Optovista

    Κερασούντος 68
    55131 Καλαμαριά
    http://www.optovista.gr/
    Optovista, Καλαμαριά, 55131, Κερασούντος 68
     Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸