Ξενοδοχείο Κornilios Palace 4




  • Απαραίτητη τηλεφωνική επικοινωνία στο 2310 723 700 (reception HOTEL KORNILIOS PALACE).
  • Ωράριο λειτουργίας πισίνας καθημερινά 9:30-19:30.
  • Ωράριο λειτουργίας Pull Bar Malibu 09:30-19:30.
  • Ξενοδοχείο Κornilios Palace 4
    Σε μια έκταση 16 στρεμμάτων,10 - 15 μόλις λεπτά από την πόλη της Θεσσαλονίκης, στο χωριό Αγχίαλος , γνωστό για την πιο φημισμένη γιορτή της πόλης, την «Γιορτή του Κρασιού» ,όπου οι κάτοικοι έχουν σαν modo τους το ρητό «οίνος ευφραίνει καρδίαν ανθρώπου», με σκοπό να μάθουν στον κάθε επισκέπτη τα αρώματα και τις γεύσεις του ,βρίσκετε το ξενοδοχείο Kornilios Palace Hotel. Το υψηλό επιπέδου service του, η άψογη εξυπηρέτηση, οι άνετοι και μοντέρνα διακοσμημένοι χώροι του έχουν κερδίσει την εκτίμηση και την εμπιστοσύνη των πελατών του. Δωμάτια και αίθουσες εξοπλισμένα με την τελευταία λέξη της τεχνολογίας καλύπτουν και τις πιο σύνθετες ανάγκες. Τα 50 μοντέρνα και άνετα δωμάτια καθώς και οι δύο πολυτελείς σουίτες ,καλοσωρίζουν τους επισκέπτες του σ΄ένα συνδυασμό αισθητικής, τεχνολογίας ,διακριτικής πολυτέλειας και χαλάρωσης. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου μας λειτουργεί για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο επιλέγοντας μέσα από μια ποικιλία γεύσεων. Μπορείτε επίσης να απολαύσετε τον καφέ , το ποτό ή το cocktail σας στο bar του ξενοδοχείου μας δίπλα στο τζάκι τις μέρες του χειμώνα ή να δροσιστείτε στην πισίνα μας το καλοκαίρι, χαλαρώνοντας με την παρέα σας στο Pool-bar MALIBU. Το Kornilios Palace Hotel φιλοξενεί επαγγελματικές συναντήσεις, ημερίδες, συνέδρια και κοινωνικές εκδηλώσεις στην αίθουσα έκτασης 550 τμ. χωρητικότητας 500 ατόμων. Με έμφαση στην λεπτομέρεια, ο στόχος του Kornilios Palace Hotel είναι η απόλυτη ικανοποίηση των αναγκών του κάθε πελάτη ξεχωριστά.
     
    Πισίνα - Pool Bar Malibu
    Στην πισίνα του Kornilios σ’ ένα χώρο φτιαγμένο από πέτρα και πράσινο μπορείτε να δροσιστείτε τις ζεστές καλοκαιρινές ώρες, κάνοντας το μπάνιο σας , απολαμβάνοντας τον καφέ ή το ποτό σας και διαλέγοντας μέσα από μια ποικιλία ελαφρών γευμάτων(club sandwich, pizza, toast, κρέπες, βάφλες, σαλάτες κ.α.). Στο Pool-bar MALIBU του ξενοδοχείου μας μπορείτε να δοκιμάσετε εξωτικά cocktails, aperitif, να επιλέξετε ανάμεσα σε ποικιλίες κρασιών και σαμπάνιας. Οι άνθρωποι της περιοχής έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν και αυτοί το χώρο της πισίνας με την τιμή εισόδου περίπου στα 3e/άτομο η οποία θα περιλαμβάνει , χυμό, καφέ, μπύρα ή αναψυκτικό. Ο χώρος της πισίνας διατίθεται επίσης για κοινωνικές εκδηλώσεις, γάμους, βαφτίσεις κλπ. Το ωράριο λειτουργίας είναι από τις 09:30 έως τις 19:30 κάτω από την επίβλεψη ναυαγοσώστη σε όλη τη διάρκεια που θα είναι ανοιχτή για το κοινό. Τις βραδινές ώρες στο Pool-bar της πισίνας απολαμβάνετε το ποτό σας και διασκεδάζετε με τις εκδηλώσεις που θα διοργανώσουμε για σας. Μουσική από τους D.J. μας, happenings κ.α.
    Με 8€ απολαύστε 2 ποτά, 1 φρουτοσαλάτα δύο ατόμων, 2 εμφιαλωμένα νερά 500ml, δωρεάν είσοδο, δωρεάν χρήση ξαπλώστρας και πισίνας στο Malibu pool bar, αξίας 22€. Έκπτωση 63,64%
    ©2011 Δεδομένα χάρτη Tele Atlas - Όροι χρήσης
    Χάρτης
    14ο χλμ. Π.Ε.Ο. Θεσ/ίκης - Χαλκηδόνας


    Δες μεγαλύτερο χάρτη

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸