Cocktail blog

Physioplus Therapy & Motion.



Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή: 09:00-21:00.
Τηλ. για ραντεβού: 2310 863628.


  • Ο μυϊκός χάρτης που προκύπτει από το μηχάνημα Back Check βοηθά στην κατάρτιση ενός πλήρως εξατομικευμένου προγράμματος ιατρικής εκγύμνασης.
  • Το SpineLiner θεωρείται η F1 της Φυσιοθεραπείας αφού χρησιμοποιείται κατά κόρον για την αντιμετώπιση των πόνων της σπονδυλικής στήλης, μέσης και αυχένα.
  • Όραμα και δημιούργημα των φυσικοθεραπευτών Νίκου Ιωάννου και Αλεξίας Φωτακίδου, το Κέντρο Φυσικοθεραπείας Physioplus Τherapy & Μotion φτιάχτηκε για να προσφέρει ολοκληρωμένες υπηρεσίες στην αξιολόγηση, τη θεραπεία και την αποκατάσταση των παθήσεων του μυοσκελετικού συστήματος.

    Η διαρκής και αδιάκοπη εκπαίδευση, ωστόσο, ιδιοκτητών τε και προσωπικού, αλλά και η συνεχής αναζήτηση και ενημέρωσή τους για το next best thing στον τομέα της φυσιοθεραπείας ανέδειξαν στο Physioplus Therapy & Motion σε ένα σύγχρονο catwalk των πλέον σύγχρονων μηχανημάτων αλλά και τεχνικών που δίνουν νέες και αποτελεσματικές λύσεις στα όποια μυοσκελετικά προβλήματά μας. Για των παραπάνω λόγων μας το αληθές, οι υπεύθυνοι του φυσιοθεραπευτηρίου επιλέγουν να μας συστήσουν με τα δύο ολοκαίνουργια και αποκλειστικής διάθεσής αποκτήματά τους:

    Το Back check, το νέο μηχάνημα αξιολόγησης με το οποίο ο φυσιοθεραπευτής πραγματοποιεί έναν πλήρη έλεγχο της μυϊκής ισχύος, ως προς τη δύναμη και την αντοχή των μυών. Το αποτέλεσμα αυτού του ελέγχου, που αποτυπώνει τον μυϊκό χάρτη του ασθενή, μέσω λογισμικού, πάνω σε εκτυπωμένο σε χαρτί είναι εύκολα κατανοητό από τον καθένα. Η πρόσθετη καινοτομία της συσκευής βρίσκεται και στην αποτύπωση της κατάστασης αγωνιστών και ανταγωνιστών μυών, όπως φυσικά και του ελέγχου ανά πλευρά. Αυτό δίνει την δυνατότητα στους ανθρώπους μας που θα βγάλουν το πρόγραμμα εκγύμνασης του ασκούμενου να το συγκεκριμενοποιήσουν ακριβώς εκεί που είναι αναγκαίο για τον ασκούμενο.

    Αλλά και το SpineLiner, το 2 σε 1 μηχάνημα, δηλαδή, που αναλύει την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης ανά σπόνδυλο και ταυτόχρονα λειτουργεί άμεσα θεραπευτικά. Επί της ουσίας, πρόκειται για το τελευταίο επίτευγμα της τεχνολογίας των υπολογιστών για την ιατρική. Μέσω αυτού, ο φυσιοθεραπευτής και ο ασθενής έχουν την δυνατότητα να βλέπουν σε πραγματικό χρόνο (εκείνη την στιγμή) την κατάσταση της σπονδυλικής στήλης, αλλά και το αποτέλεσμα της θεραπείας. Το SpineLiner, παράλληλα, ανακουφίζει άμεσα από τον πόνο χωρίς φάρμακα, χρησιμοποιώντας το φαινόμενο του συντονισμού των ιστών μέσω ταλάντωσης. Η θεραπεία με το Spineliner συντομεύει τον χρόνο αποκατάστασης μιας πλειάδας μυοσκελετικών παθήσεων κατά 30-40% με τα καλύτερα αποτελέσματα.
  • προσφορά για Physioplus Therapy & Motion Θεσσαλονίκη
  • Physioplus Therapy & Motion

    Θεμ. Σοφούλη 27
    54655 Θεσσαλονίκη
    http://www.physioactive.com.gr/
    Physioplus Therapy & Motion, Θεσσαλονίκη, 54655, Θεμ. Σοφούλη 27
    Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: