Cocktail blog

Porto Cadena, στο Λιμάνι Γέρακα, στη Λακωνία.

Τηλ. κρατήσεων: 27320 23805.Μια ανάσα από τη διάσημη Μονεμβασιά, στην περιοχή Επιδαύρου Λιμηρά, βρίσκεται το μικρό και γραφικό Λιμάνι του Γέρακα. Στο εσωτερικό τουαποκαλύπτεται το «Φιόρδ», ένα τοπίο σπάνιας και επιβλητικής ομορφιάς. Πλάι στη θάλασσα, στη βάση του λόφου, είναι χτισμένος ο πανέμορφος οικισμός του Λιμανιού που θυμίζει περισσότερο Αιγαιοπελαγίτικο νησί. Το λιμάνι του Γέρακα, προστατευμένο από όλους τους καιρούς με το θαυμάσιο περιβάλλον του, τη λιμνοθάλασσα στο βάθος, και τα ταβερνάκια που προσφέρουν την ψαριά της ημέρας, είναι ένας προορισμός για αξέχαστες και ήρεμες διακοπές, κάθε εποχή του χρόνου.


/07/85/1308756778507.jpg
Σε μικρή απόσταση θα συναντήσετε τις παραλίες «Κόχυλα», «Βαθύ» ή «Βλυχάδα» και «Τάμα» ή «Μπαογκέρη», κάθε μια με τη δική της ξεχωριστή ομορφιά. Όλες είναι ιδανικές για υποβρύχιο ψάρεμα λόγω του βραχώδους της θαλάσσιας περιοχής. Το δαντελωτό της ακτογραμμής, σχηματίζει πριβέ παραλίες και όρμους στους οποίους υπάρχει δυνατότητα μεταφοράς και με σκάφος.
Αν όλα αυτά σας φαίνονται ειδυλλιακά το ίδιο θα κάνει και το συγκρότημα Porto Cadena.
/90/22/1308764752290.jpg


Γιατί εδώ κάθε κατοικία έχει τη δική της βεράντα με θέα στα ήρεμα νερά της λιμνοθάλασσας και του ορεινού όγκου που υψώνεται στο βάθος. Όλες οι κατοικίες διαθέτουν κλιματισμό, πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα καθώς και όλες τις απαραίτητες συσκευές που δεν μπορούν να μεταφερθούν στις διακοπές (πιστολάκι για τα μαλλιά, σίδερο και πάρκο-κρεβάτι για μωρά). Επίσης διατίθενται ποδήλατα για βόλτες στη γύρω περιοχή. Highlight για στιγμές απόλυτης χαλάρωσης είναι και η υπέροχη πισίνα του συγκροτήματος που βρίσκεται στο καφέ του ξενοδοχείου «Αποθήκη Τσαβαλά».
/80/84/1308756778480.jpg

Porto Cadena

Λιμάνι Γέρακα
Λακωνία Πελοπόννησος
http://www.portocadena.gr
Porto Cadena, Πελοπόννησος, Λακωνία, Λιμάνι Γέρακα 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: