Cocktail blog

Venus Art



Τηλ. Κρατήσεων 2310 237935.

  • Ένα κομψό και καθαρό κέντρο ομορφιάς που αποπνέει την αστική παράδοση του κέντρου της πόλης και ακολουθεί φανατικά τους κανόνες υγιεινής.
  • Ο επαγγελματισμός στα άκρα, ήτοι επώνυμες φαρμακευτικές κρέμες περιποίησης και επιλεγμένα brands βερνικιών.
  • Φαρμακευτικές κρέμες περιποίησης Gehwol αλλά και επιλεγμένα brands βερνικιών όπως Florell, China Graze, αλλά και τα διάσημα για τη «σταθερότητά» τους Beaute & Glamour. Ναι αυτό είναι για μας το κλειδί της επιτυχίας του Venus Art. Όπως βεβαίως και ο τρόπος με τον οποίο η φροντίδα και η περιποίηση γίνεται απόλαυση.
    Το Κέντρο Ομορφιάς που γνωρίζει πώς να προσθέτει καλλωπιστικά… στοιχεία, όχι μόνο στα άκρα μας, αλλά και σε ολόκληρη την εμπειρία της προσωπικής περιποίησης και υγιεινής μας, έχει γίνει πλέον μία πιστή επιστήθια φίλη. Μέσα από ένα περιβάλλον που αποπνέει χαρά και κομψότητα αλλά και με τον αέρα του κλασσικού αστισμού του κέντρου της πόλης σε τόνους του πορτοκαλί, του λαχανί και του ανοιχτόχρωμου ξύλου, το μανικιούρ και το πεντικιούρ γίνεται μια εμπειρία άλλου επιπέδου.  Που αποκτά ακόμη περισσότερο ύφος και στυλ αφού συνοδεύεται  από το έτερον ήμισυ της, την καθαριότητα.
    Η φανατική προσήλωση του Venus Art τους υγειονομικούς κανόνες καθρεφτίζεται παντού: στις αψεγάδιαστες επιφάνειες, στα σωστά αποστειρωμένα εργαλεία, στα προϊόντα προς χρήση ή και προς πώληση που βρίσκονται σε απόλυτη τάξη.
    προσφορά για Venus Art Θεσσαλονίκη
    Παπαδοπούλου 24
    54624 Θεσσαλονίκη
    Venus Art, Θεσσαλονίκη, 54624, Παπαδοπούλου 24
    Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: