Cocktail blog

Γυμναστήρια Viva La Vita.


προσφορά για VIVA la vita Θεσσαλονίκη

καταστήματα:
2310 850116 Ήρωνος 3 (έναντι Ευκλείδη),
2310 820574 Κοσμά Αιτωλού 38(Δελφών).

Ζεστός και φιλικός χώρος, κορυφαία μηχανήματα, έγκυρες συμβουλές, αυστηρή τήρηση των κανόνων υγιεινής και ασφάλειας. Τι άλλο να επιθυμήσει κανείς;Πόσο σημαντική είναι η γυμναστική στη ζωή μας; Πολύ. Κι αυτό είναι γνωστό. Πόσο σημαντική είναι η σωστή γυμναστική στη ζωή μας; Ακόμη περισσότερο και αυτό είναι ακόμη πιο γνωστό. Στα Viva la vita που παίζουν με την γνώση (και την
συνήθεια) με μεγάλη επιτυχία, γνωρίζουν από πρώτο χέρι πως πρέπει να είναι το γυμναστήριο σήμερα. Να χτίζει προσωπικές σχέσεις επιτυχίας, να δημιουργεί κίνητρα αυτοπραγμάτωσης και αυτοεπιβεβαίωσης, να αφοσιώνεται στην εξασφάλιση μιας πρωτότυπης και συναρπαστικής γυμναστικής εμπειρίας και τέλος να οργανώνει την ατομική προπόνηση με εγκαρδιότητα και χαμόγελο.
/37/28/1308826202837.jpg
Personal powerplate όργανα γυμναστηρίου cardio και σύσφιξης, pilates, aerobic, yoga, διατροφολόγοι, λιπομετρήσεις… η κάθε προσπάθεια για αδυνάτισμα σύσφιξη και fitness έχει τους δικούς της πολύτιμους σύμμαχους , αυτούς που θα την οδηγήσουν κατευθείαν σε ένα κόσμο αναζωογόνησης και προσωπικής ευεξίας.
Τα υψηλά στάνταρ υπηρεσιών, οι αυστηρές προδιαγραφές χώρων, εξοπλισμού και προσωπικού απλά θα συμπληρώσουν το πολύτιμο πίνακα.
Ωράριο λειτουργίας:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 09:00 με 23:00.

VIVA la vita

Ήρωνος 3
Κ.Αιτωλού 38 Θεσσαλονίκη
http://www.vivalavita.gr
 Groupon.gr

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Good day! I know this is somewhat off topic but I was
wondering if you knew where I could find a captcha plugin for my comment form?
I'm using the same blog platform as yours and I'm having trouble finding one?
Thanks a lot!

Also visit my web-site; how to get your ex girlfriend back