Cocktail blog

Zida Hair Care


προσφορά για Zida Hair Care Θεσσαλονίκη

Απαραίτητο ραντεβού στο τηλ.: 2310 866 622.

  • Η Προοδευτικά Ισιωτική Θεραπεία αναδομεί και λειαίνει, ταυτόχρονα, την τρίχα, δίνοντας τελικά υγιή, μεταξένια, απαλά και ίσια –μέχρι και για 4 μήνες - μαλλιά.
  • Ιδανική πρόταση που βάζει στη... θέση τους τα σπαστά, απείθερχα και φριζαρισμένα μαλλιά.
  • Προϊόντα χωρίς φορμαλδεΰδη που έχουν ως βάση τους εκχυλίσματα φυτών και βοτάνων.
  • Το ότι ο συντομότερος δρόμος είναι ευθεία το γνωρίζαμε. Το ότι ο ίσιος δρόμος είναι η πιο απολαυστική διαδρομή που μας οδηγεί σε πάντα περιποιημένα και υγιή μαλλιά το μάθαμε από τότε που μπήκαμε στη ζωή και στις καρέκλες του Zida Hair Care. Του κομμωτηρίου που με τις προχωρημένες υπηρεσίες, το ενημερωμένο και άρτια εκπαιδευμένο προσωπικό  και τα φυσικά προϊόντα περιποίησης τρίτης γενιάς οφελεί σοβαρά το well being των μαλλιών μας.  
    Ένας modern χώρος –στις ζεστές αποχρώσεις του πορτοκαλί και καφέ- που μας φτιάχνει τη μέρα αλλά και θεραπείες που μας ξανα-φτιάχνουν κεφάλι. Από αυτές, σήμερα –put the blame στις καλοκαιρινές απαιτήσεις-  επιλέγουμε την προοδευτική ισιωτική, ένα πακέτο φροντίδας που η εφαρμογή του διαρκεί περίπου 2 ώρες, αλλά τα αποτελέσματά του γίνονται ηλίου φαεινότερα για πολύ περισσότερο: έως και 4 μήνες περιποιημένα και εν τάξει ίσια μαλλιά!
    Η διαδικασία λίγο πολύ συνοψίζεται στα ακόλουθα: λούσιμο με σαμπουάν με ουδέτερο PH που προετοιμάζει τα μαλλιά μας για τη θεραπεία, στέγνωμα, εφαρμογή του ειδικού υγρού, πέρασμα με laser, ίσιωμα της τρίχας με θερμικό σίδερο, ξέβγαλμα, τοποθέτηση κρέμας, ξαναστέγνωμα et voila… τα μαλλιά μας μπήκαν ήδη στον ίσιο δρόμο!
    Στο Zida Hair Care ανακαλύψαμε τη γοητεία της ευθύτητας. Σειρά σας!
    Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα & Τετάρτη: 09:00 – 15:00, Τρίτη & Πέμπτη: 10:00 – 18:30, Παρασκευή: 10:00 – 20:30.

    Zida Hair Care

    Μακεδονίας 43
    54642 Θεσσαλονίκη
    http://www.zida.gr/
    Zida Hair Care, Θεσσαλονίκη, 54642, Μακεδονίας 43
    Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: