Cocktail blog

Autosport Service



Τηλ. για ραντεβού: 2310 54819..Αλλάξτε έγκαιρα τα λάδια του αυτοκινήτου σας γιατί κι εδώ ισχύει ότι «η καλύτερη θεραπεία είναι η πρόληψη»..Η αλλαγή φίλτρου λαδιού προστατεύει τον κινητήρα του αυτοκινήτου και παρέχει ασφάλεια στην οδήγηση..Πολύχρονη εμπειρία στο service αυτοκινήτων.


Τα κακά νέα είναι -αλλά αυτό θα το έχετε διαπιστώσει ήδη από μόνοι σας- ότι το αυτοκίνητο δε ζει μόνο με βενζίνη. Κι ότι αυτοκίνητο χωρίς λάδια είναι όπως λένε στο Autosport «άνθρωπος χωρίς νερό». Κι έχουν απόλυτο δίκιο, αφού η τακτική και σύμφωνα με τις προδιαγραφές της κατασκευάστριας εταιρείας αλλαγή λαδιών, προστατεύει το αυτοκίνητο αλλά και την ίδια μας τη ζωή. Από την άλλη, η ταυτόχρονη με τα λάδια αλλαγή του φίλτρου εξουδετερώνει τους κίνδυνους που απειλούν τον κινητήρα –και άρα τη ζωή- του οχήματός μας, κάνοντας πράξη το drive safe!
Έχουμε όμως και καλά νέα.
προσφορά για Autosport Θεσσαλονίκη
Κι αυτά είναι ότι στην Autosport, τώρα, αναλαμβάνουν με μόλις €29 να μας αλλάξουν λάδια και φίλτρα, με προϊόντα τύπου 10/40 και 20/50, αρκεί φυσικά να διαθέτουμε αυτοκίνητο που δεν υπερβαίνει τα 1.600 κυβικά.
Με πολύχρονη εμπειρία στο service αυτοκινήτων και με αίσθημα ευθύνης απέναντι στον οδηγό, η Autosport αποκαλύπτει τώρα και το κοινωνικό της πρόσωπο,  προσφέροντάς μας αυτοκινητιστική ασφάλεια που πολύ απέχει από αυτό που περιγράφουν οι στίχοι του τραγουδιού «ακριβό μου, διθέσιο»...
Ωράριο Λειτουργίας: Δευτέρα –Παρασκευή: 09:00-18:00.

Autosport

Αφροδίτης 5 Μενεμένη
54628 Θεσσαλονίκη
Autosport, Θεσσαλονίκη, 54628, Αφροδίτης 5 Μενεμένη
Groupon.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια: