Cocktail blog

Εν Δυνάμει , χώρος άθλησης στο κέντρο της πόλης.

Ερμού 18, 
κέντρο Θεσσαλονίκης 
τηλ.: 2310 233295
Power plate 
Το Power Plate είναι ο ιδανικότερος σύμμαχος της υγείας, της ευεξίας, της ομορφιάς και της αντιγήρανσης. Ένας πρωτοποριακός τρόπος εκγύμνασης με συγκεκριμένη σειρά ασκήσεων στατικά ή δυναμικά, πάνω σε πλατφόρμα υπό συνθήκες δόνησης. Προσφέρειαπώλεια περιττών κιλών, καταπολέμηση κυτταρίτιδας, χαλάρωσης και τοπικού πάχους, εκγύμναση του 100% των μυών, μέγιστη αύξηση μυϊκής δύναμης και αντοχής, βελτίωση φυσικής κατάστασης, αύξηση μεταβολισμού κ.ά. Το Power Plate και το Vacufit αποτελούν τέλειο συνδυασμό λιποδιάλυσης και σύσφιξης.
Vacufit 
Το Vacufit συνδυάζει όλα τα πλεονεκτήματα της κίνησης σε συνθήκες χαμηλής ατμοσφαιρικής πίεσης με αποτέλεσμα να δημιουργήσει ένα φυσικό, επαναστατικό σύστημα καταπολέμησης τοπικού λίπους. Συνδυάζει περπάτημα σε διάδρομο σε συνθήκες κενού αέρος. Η εξάσκηση μέσα σε ένα θάλαμο σε συνθήκες κενού αέρος εξασφαλίζει εκπληκτικά αποτελέσματα σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα για τη μείωση του λίπους και της κυτταρίτιδας
Pilates reformer 
Tα μηχανήματα Pilates reformer μεταμορφώνουν ολοκληρωτικά το σώμα, προσφέροντας έντονη μυϊκή ενδυνάμωση, σύσφιξη και γράμμωση. Τα μαθήματα με μηχανήματα Pilates γίνονται είτε ατομικά είτε σε μικρά γκρουπάκια με 3-4 άτομα.

Προβολή Εν δυνάμει σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: