Τα Τσαμούρια



κράτηση στο τηλ.: 2310 417442. 
  • Νοσταλγική ατμόσφαιρα και αυθεντικές γεύσεις της ελληνικής θάλασσας.
  • Ιδανική πρόταση για τη διασκέδαση της παρέας με ελληνικά μουσικά happenings και πολύ καλό κρασί.
  • Στα must της παραγγελίας σας το χειροποίητο cheese cake.
  • Τσαμούρια στην ντοπιολαλιά αλλά και τη συλλογική μνήμη των Καλαμαριωτών σημαίνει λάσπες. Οι λάσπες μέσα στις οποίες έζησαν κάποτε οι πρόσφυγες της Μικρασιατικής Καταστροφής αλλά και οι Έλληνες του Πόντου που κατέφυγαν εδώ, ακολουθώντας την άκρη από το κουβάρι που θα τους οδηγούσε σε μια νέα αρχή.
    προσφορά για Τα Τσαμούρια Θεσσαλονίκη
    Αφιερωμένο σε αυτές τις αναμνήσεις αλλά και στην αναβίωση των γνήσιων ελληνικών γεμάτων θάλασσα κι αλμύρα γεύσεων, Τα Τσαμούρια είναι το διάσημο κουτούκι όπου θα έρθουμε και θα ξαναέρθουμε κάθε φορά που επιθυμούμε να νιώσουμε αυτή τη ζεστασιά της παλιάς καλής παρέας, αλλά και να γευτούμε ακαταμάχητους μεζέδες.
    /72/54/1309548295472.jpg
    Στα ελληνικά χρώματα του μπλε και του λευκού, με τις βάρκες τα  δίχτυα σημεία διακοσμητικής αναφοράς, Τα Τσαμούρια μοιάζουν με καράβι γεύσης που μας ταξιδεύει σε τουριστική θέση, κατ’ ευθείαν στην καλοκαιρινή κυκλαδίτικη ατμόσφαιρα. Με ένα απάραιτητο πέρασμα από το παρελθόν και τη σύγχρονη ιστορία μας, ωστόσο, όπως επιβάλλον οι παραδοσιακές φορεσιές σε επίτιμη θέση εντός του καταστήματος, αλλά και τις ασπρόμαυρες φωτογραφίες της παλιάς Καλαμαριάς στον τοίχο.
    Και μετά. Μετά είναι η ώρα του κυρίως πιάτου της απόλαυσης. Ψάρια, θαλασσινά, παστουρμάς ψαριάς, τσίροι, κολιοί, κρεατικά, ούζο και ρετσίνα. Η ελληνική κουζίνα σε μεγάλα κέφια. Όπως κι όλοι μας, όταν βρισκόμαστε στα Τσαμούρια.
    /99/54/1309548295499.jpg

    Τα Τσαμούρια

    Πόντου 60
    55131 Καλαμαριά
    http://www.tsamouria.gr/
    Τα Τσαμούρια, Καλαμαριά, 55131, Πόντου 60
     Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸