Cocktail blog

Delphi Resort Hotel στο Νέο Κλήμα Σκοπέλου


προσφορά για Delphi Resort Hotel Special Deal

Κρατήσεις στα:
24240 33301, 24240 33788.
Μόλις λίγα μέτρα από τη θάλασσα και περιτριγυρισμένο από πευκοδάση, το Delphi Resort είναι ένας επίγειος παράδεισος χαλάρωσης, γαλήνης και απολαύσεων.Μεγάλη εξωτερική πισίνα, κλιματιζόμενα δωμάτια με βεράντες με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα
.

Κοντά στη θάλασσα και περιτριγυρισμένο από πευκοδάση, το Delphi Resort αποτελεί έναν επίγειο παράδεισο χαλάρωσης, γαλήνης και ευδαιμονίας με σημείο αναφοράς τις δυο υπέροχες -και ευτυχώς χορταστικών διαστάσεων- πισίνες του, το café και τις δυο παραλίες που απέχουν περίπου 5 λεπτά με τα πόδια απο το συγκρότημα για μια ειδυλλιακή διαμονή σε ένα από τα πιο όμορφα και πράσινα νησιά μας.
/67/80/1311678548067.jpg
Τα δωμάτια του Delphi Resort είναι ευρύχωρα, επιπλωμένα, με πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα, ψυγείο και τηλεόραση. Εξυπακούεται οτι είναι κλιματιζόμενα ενώ διαθέτουν και μπαλκόνι με θέα στον κήπο ή στη θάλασσα. Το συγκρότημα διαθέτει επίσης wi-fi, παιδική χαρά και παρκινγκ. 
 Το ξενοδοχείο οργανώνει γάμους στη μικρή εκκλησία από το διάσημο μιούζικαλ «Mamma Mia», η οποία απέχει μόνο 15 λεπτά με το αυτοκίνητο.
/05/81/1311678548105.jpg
Το Delphi Resort είναι οικογενειακή επιχείρηση και αυτό περνάει και στον ζεστό και φιλόξενο τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται την έννοια του σέρβις. Εδώ θα αισθανθείτε σαν στο σπίτι σας ενώ μπορείτε να τους ζητήσετε να σας ετοιμάσουν ένα γεύμα της αρεσκείας σας και να το σερβίρουν στο δωμάτιο σας. Εδώ θα βρείτε επίσης μια ταβέρνα με σπιτικά καλομαγειρεμένα πιάτα ενώ η «σπιτική» αντίληψη φιλοξενίας τους φτάνει μέχρι το σημείο να σας ετοιμάσουν, αν θελήσετε, ένα gourmet καλάθι πικνίκ με φρέσκα τοπικά προϊόντα για να πάρετε μαζί σας αν αποφασίσετε ότι ήρθε η ώρα να εξερευνήσετε το νησί. Μπορείτε να κλείσετε ειδυλλιακά τη βραδία σας στο μπαρ του συγκροτήματος με απαλη μουσική και απολαυστικά κοκτέιλ.
Οι υπέροχες παραλίες Μηλιά και Καστάνι είναι πολύ κοντά ενώ το χωριό της Σκοπέλου και το λιμάνι της γλώσσας απέχουν μόλις 15 λεπτά οδικώς.

Delphi Resort Hotel

Νέο Κλήμα - Έλιος
37004 Σκόπελος
http://www.hoteldelphi.net
Delphi Resort Hotel, Σκόπελος, 37004, Νέο Κλήμα  - Έλιος 
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: