Cocktail blog

IASIS-indian head massage



 Δευτ. έως Παρ. 10.00 - 21.30 
Μεγάλου Αλεξάνδρου 27, 
έναντι ΙΚΑ Εθνικής Αντιστάσεως, 
Βότση 
τηλ.: 2310 448483


Η κάθε συνεδρία έχει διάρκεια 60' και απευθύνεται σε άνδρες και γυναίκες.
Το IASIS ιδρύθηκε το 2000, κάνοντας τη διαφορά στην πόλη της Θεσσαλονίκης. Είναι ένας χώρος στον οποίο δουλεύουν πιστεύοντας ότι η ισχύς οφείλεται στην ένωση. Έτσι, βρέθηκαν όλοι μαζί και σας προσφέρουνένα σύνολο θεραπειών/τεχνικών, για να επιλέξετε αυτό που σας ταιριάζει καλύτερα, αλλά και για να είναι σε θέση να σας προτείνουν αυτό που πιστεύουν ότι θα σας βοηθήσει περισσότερο.

Ρεφλεξολογία - Προσωπορεφλεξολογία

Η ρεφλεξολογία είναι μια ήπια τεχνική θεραπευτικής η οποία βασίζεται στην ενεργοποίηση των αντανακλαστικών σημείων των οργάνων του σώματος, τα οποία βρίσκονται στα πέλματα, τις παλάμες και τα αυτιά, με συμπληρωματική χρήση των αντανακλαστικών στα άκρα και τον κορμό. Δουλεύοντας τα αντανακλαστικά σημεία, ο οργανισμός μπαίνει σταδιακά στη διαδικασία της αυτοΐασης. Κινείται χαλαρωτικά και θεραπευτικά για πλήθος ασθενειών και δυσαρμονιών. Ξέχωρα από τα οφέλη της στην υγείακαι την ευεξία του ανθρώπου, η ρεφλεξολογία είναι μια απολαυστική διαδικασία, και μετά από μια σειρά συνεδριών μπορεί κανείς να πει ότι είναι και "μάθημα ζωής". Δουλεύει σε βάθος, αγγίζοντας τις πιο ευαίσθητες πτυχές του Είναι, εξισορροπώντας τη ροή της ζωτικής ενέργειας,ενεργοποιώντας και αποσυμφορίζοντας τα chakras.

Ινδικό μασάζ κεφαλής

Είναι μια τεχνική κατά την οποία ο θεραπευόμενος κρατά τα ρούχα του και του ασκούνται πιέσεις και μάλαξη στο πρόσωπο, στο τριχωτό της κεφαλής, το λαιμό, τον αυχένα και τους ώμους. Εφαρμόζεται με λάδι, αλλά η χρήση του είναι προαιρετική. Σας αφήνει βαθειά αίσθηση χαλάρωσης σε όλο το σώμα, και φυσικά στο νου. Ενδείκνυται σε πονοκεφάλους, ημικρανίες, συναισθηματική ή/και νοητική σύγχυση ή ανισορροπία, σε περιπτώσεις κατάθλιψης, ιδεοψυχαναγκαστικής διαταραχής, σε ανθρώπους με άγχος, φοβίες, απόγνωση, θυμό κ..λπ. ή απλά για βαθιά χαλάρωση.



Προβολή IASIS σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: