Cocktail blog

Voras Resort Hotel & Spa στο Καϊμακτσαλάν.

Τηλ. κρατήσεων: 23810 34160
Στους πρόποδες του όρους Βόρας, μια ανάσα από τον Παραδοσιακό Οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου, το βραβευμένο ως το καλύτερο ορεινό ξενοδοχείο στην Ελλάδα από το Conde Nast Traveller, Voras Resort είναι χτισμένο πάνω σε λόφο με εκπληκτική θέα στη λίμνη Βεγορίτιδα..
Το καλύτερο Mountain Retreat της Ελλάδας, σύμφωνα με το περιοδικό Conde Nast Traveller, προσφέρει και τις καλύτερες διακοπές που μπορείτε να κάνετε όσοι αποζητάτε τη δροσιά και γαλήνη του βουνού τη στιγμή που ο περισσότερος κόσμος θα ιδρώνει σε κάποια πηγμένη παραλία.

/11/58/1310631945811.jpg
Μια ανάσα από το Χιονοδρομικό Κέντρο του Καϊμακτσαλάν και τον παραδοσιακό οικισμό του Παλαιού Αγίου Αθανασίου το μάτι πέφτει σε ένα όμορφο ξενοδοχείο σε σύγχρονο country στυλ. Μόλις αντικρίσατε το Voras Resort. Διαθέτει 27 πολυτελή δωμάτια, από απλά δίκλινα μέχρι οικογενειακές μεζονέτες 100τμ. Το Bellini Pool Bar, από το πρωί μέχρι αργά το βράδυ, προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από καφέδες, αφεψήματα και κοκτέιλς. Το εστιατόριο του ξενοδοχείου είναι ανοιχτό στο χώρο της εξωτερικής πισίνας με ένα μενού ελληνικής και μεσογειακής κουζίνας. Τα standard δωμάτια συνδυάζουν ιδανικά την αρμονία των γήινων χρωμάτων ενώ διαθέτουν διπλό κρεβάτι, καναπέ και coffee table, τηλεόραση, ψυγείο-μίνι μπαρ, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλεφωνική συσκευή και κεντρική θέρμανση και μεγάλο μπάνιο με πλήρες σετ καλλυντικών...
/46/58/1310631945846.jpg
Εκτός όμως από χαλάρωση, το βουνό προσφέρει μοναδικές ευκαιρίες για δραστηριότητες στη φύση. Εμείς επιλέξαμε για εσάς μια αξέχαστη ανάβαση με πολυτελές jeep του ξενοδοχείου μέχρι την κορυφή του Καιμακτσαλάν εκεί από όπου θα έχετε την ευκαιρία να θαυμάσετε την ανεπανάληπτη θέα καθώς και τη Σερβική ορθόδοξη εκκλησία του Προφήτη Ηλία, εκεί όπου το 1918 διαδραματίστηκε η μεγάλη μάχη του Καιμακτσαλάν.
/78/58/1310631945878.jpg
Στο Voras Resort εκτός από την εκπληκτική φύση θα ανακαλύψετε και την αυθεντική φύση των διακοπών. Χαλάρωση, δροσιά και αναζωογόνηση.


Voras Resort Hotel & Spa

Άγιος Αθανάσιος
58002 Καϊμακτσαλάν
http://www.vorasresort.gr
Voras Resort Hotel & Spa, Καϊμακτσαλάν, 58002, Άγιος Αθανάσιος 
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: