Cocktail blog

Audi concept 1+1 θέσεων

audi - «Υπερ-ελαφρύ μοντέλο 1+1 θέσεων για την αποδοτικότερη δυνατή κίνηση εντός πόλης». Κάπως έτσι χαρακτηρίζει η Audi το νέο Urban Concept που θα μας παρουσιάσει επίσημα στη Φρανκφούρτη. Το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό, ενώ τα πάντα γύρω από την κατασκευή του έχουν να κάνουν με τη μείωση του βάρους.  To νέο Urban Concept που θα μας παρουσιάσει η Audi στη Φρανκφούρτη
Υπερ-ελαφρύ μοντέλο 1+1 θέσεων για την αποδοτικότερη δυνατή κίνηση εντός πόλης. Κάπως έτσι χαρακτηρίζει η Audi το νέο Urban Concept που θα μας παρουσιάσει επίσημα στη Φρανκφούρτη. Το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό, ενώ τα πάντα γύρω από την κατασκευή του έχουν να κάνουν με τη μείωση του βάρους.
Μάλιστα η γερμανική φίρμα θέλοντας να διαφοροποιήσει το Urban Concept από κάθε τι άλλο, που κυκλοφορεί στο δρόμο, αναφέρει ότι το μοντέλο συνδυάζει χαρακτηριστικά από τρεις κατηγορίες. Αυτή των σπορ αυτοκινήτων, των
οχημάτων πόλης, και τέλος των οχημάτων που σαν στόχο έχουν την ευχάριστη οδήγηση. Για να το πετύχει αυτό, η εταιρεία δεν βασίζει το Urban Concept σε κανένα άλλο υπαρκτό όχημα, αλλά δημιουργεί εξ’ αρχής μια νέα πλατφόρμα με στόχο πάντα την ελαχιστοποίηση του βάρους, δίχως να θυσιάζει το υψηλό επίπεδο παθητικής ασφάλειας.
audi - «Υπερ-ελαφρύ μοντέλο 1+1 θέσεων για την αποδοτικότερη δυνατή κίνηση εντός πόλης». Κάπως έτσι χαρακτηρίζει η Audi το νέο Urban Concept που θα μας παρουσιάσει επίσημα στη Φρανκφούρτη. Το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό, ενώ τα πάντα γύρω από την κατασκευή του έχουν να κάνουν με τη μείωση του βάρους.  Οι δύο θέσεις είναι τοποθετημένες ιδιαίτερα χαμηλά για την καλύτερη οδική συμπεριφορά, αλλά και για να δίνουν σπορ αίσθηση  audi - «Υπερ-ελαφρύ μοντέλο 1+1 θέσεων για την αποδοτικότερη δυνατή κίνηση εντός πόλης». Κάπως έτσι χαρακτηρίζει η Audi το νέο Urban Concept που θα μας παρουσιάσει επίσημα στη Φρανκφούρτη. Το αυτοκίνητο είναι ηλεκτρικό, ενώ τα πάντα γύρω από την κατασκευή του έχουν να κάνουν με τη μείωση του βάρους.  Το εσωτερικό είναι κατασκευασμένο από ελαφριά υλικά (CFRP-carbon fiber reinforced polymer)
Το μοντέλο υιοθετεί μοντέρνο σχεδιασμό με τους τροχούς τοποθετημένους εντελώς εξωτερικά του αμαξώματος, ενώ η εσωτερική διάταξη του είναι 1+1 θέσεων. Για την πιο εύκολη πρόσβαση, μέρος της οροφής μαζί με τα πλαϊνά του αμαξώματος που σε άλλη περίπτωση θα σχημάτιζαν τις συμβατικές πόρτες που γνωρίζουμε, είναι ενωμένα και σύρονται προς τα πίσω. Όπως μπορείτε να δείτε και από τη σχετική φωτογραφία, στο εσωτερικό η θέση του οδηγού βρίσκεται πιο εμπρός από του συνοδηγού, ενώ και οι δύο είναι πολύ χαμηλά τοποθετημένες για ακόμη καλύτερα οδικά χαρακτηριστικά.

Στο εσωτερικό δεν υπάρχουν περιττά όργανα ενδείξεων, ενώ τα πάντα είναι κατασκευασμένα από ελαφριά υλικά (CFRP-carbon fiber reinforced polymer). Τέλος, οι τροχοί είναι διαμέτρου 21 ιντσών, ενώ για την κίνηση του φροντίζει το ηλεκτρικό σύστημα e-tron με ηλεκτροκινητήρες και μπαταρίες ιόντων λιθίου. Στο σχετικό βίντεο που παραθέτουμε μπορείτε να δείτε τις πρώτες λήψεις του καμουφλαρισμένου Urban Concept στο Βερολίνο.


autotriti.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: