Cocktail blog

Μυστήριο με την εξαφάνιση της Νάντιας Μπουλέ


Εξαφανίστηκε η Μπουλέ από το "Elatte"


Μυστήριο με την εξαφάνιση της Νάντιας Μπουλέ από το «Elatte». Η ξανθιά παρουσιάστρια χθες δεν ήταν στο πρωινό πόστο της, με αποτέλεσμα να φουντώσει η φημολογία ακόμα και για αποχώρησή της από την εκπομπή.
Ωστόσο, τα πράγματα ήταν πολύ πιο απλά. Η 26χρονη παρουσιάστρια πήρε την καλοκαιρινή της άδεια προκειμένου να ξεκουραστεί από ένα δύσκολο και

επαγγελματικά φορτωμένο χειμώνα. Μας το ανακοίνωσε ο συμπαρουσιαστής της Θανάσης Πάτρας λέγοντας χαρακτηριστικά:
«Η Νάντια δεν είναι μαζί μας σήμερα γιατί πήγε διακοπές». Η Νάντια Μπουλέ, όπως μαθαίνουμε, ξεκουράζεται σε ήσυχο νησί του Αιγαίου μαζί με τους κολλητούς της προκειμένου να φορτίσει τις μπαταρίες της και να γυρίσει ανανεωμένη και φρέσκια στο «Elatte». Η άδειά της θα κρατήσει μία εβδομάδα και αμέσως μετά θα πάρουν σειρά οι υπόλοιποι συντελεστές της εκπομπής.
Η 26χρονη παρουσιάστρια το Σάββατο μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter μάς είχε ανακοινώσει πως βρίσκεται σε διακοπές. «Διακοπές!!! Καλό μας καλοκαίρι» έγραφε χαρακτηριστικά, ωστόσο όλοι πιστεύαμε πως αυτό θα κρατούσε μόνο για ένα Σαββατοκύριακο. Η αποκάλυψη ήρθε, όμως, μέσα από την εκπομπή της Δευτέρας, απ’ όπου ήταν απούσα και θα είναι μέχρι την Παρασκευή.
Η ξανθιά παρουσιάστρια, πάντως, γλίτωσε και από τα σχόλια των κριτικών για την επικείμενη σημερινή συνάντησή της στο πλατό με την Κρυσταλλία, τη σέξι τραγουδίστρια των Otherview, η οποία διατηρεί σχέση με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο. Τι είχε να ακούσει πάλι η Νάντια… Ολοι θα έλεγαν πως η πρώην σύντροφος του παρουσιαστή κάλεσε την νυν! Ευτυχώς που πήγε διακοπές!

Espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: