Cocktail blog

Ξενοδοχείο Άρωμα Δρυός στο Μετσόβο

Το ξενοδοχείο Άρωμα Δρυός συνδυάζει μοναδικά την παράδοση με τηνπολυτέλεια και τις σύγχρονες ανέσεις. Στο κέντρο του Μετσόβου, μόλις 3 λεπτά απο την πλατεία, το σημείο προσφέρει στον επισκέπτη άπλετη θέα στα βουνά της Πίνδου!
Φτιαγμένο με ξεχωριστό τρόπο, εξ ολοκλήρου από πέτρα και ξύλο λαξευμένα στο χέρι, όλα στο πνεύμα της παραδοσιακής αρχιτεκτονικής του τόπου. Η σκαλιστή δρύινη είσοδος του ξενοδοχείου σας καλωσορίζει στο σαλόνι που φτιάχτηκε με ιδιαίτερη φροντίδα, αποπνέοντας ένα ζεστό και καλαίσθητο συναίσθημα.
Εδώ ο επισκέπτης μπορεί να απολαύσει τη φιλοξενία του ξενοδοχείου, θαυμάζοντας τα ξεχωριστά φιλοτεχνημένα ταβάνια, περιστοιχιζόμενα με υφαντά, όλα φτιαγμένα από τεχνίτες και υφάντρες της περιοχής. Στο χώρο της τραπεζαρίας, μπορείτε να απολαύσετε παραδοσιακές γεύσεις γύρω απο το κεντρικό τζάκι, αγκαλιά με το μαγευτικό τοπίο.
Το Άρωμα Δρυός αποτελεί ιδανικό προορισμό για όλους εκείνους που θέλουν να συνδυάσουν την ομορφιά της φύσης με την πολυτέλεια και να αφεθούν στη ζεστασιά που προσφέρουν οι χώροι του, που είναι διακοσμημένοι με μεράκι καιπαραδοσιακή πολυτέλεια.

Μέτσοβο Ήπειρος
τηλ.: 26560 29008

Μέτσοβο

Το Μέτσοβο αποτελεί έναν από τους γραφικότερους παραδοσιακούς οικισμούς της χώρας μας. Κτισμένο στις πλαγιές της Πίνδου, με υψόμετρο 1.150 μ., σ' ένα εντυπωσιακό τοπίο γεμάτο φυσικές ομορφιές, αποτελεί ένανιδανικό προορισμό για τον επισκέπτη που θέλει να απολαύσει μαγευτικά τοπίααλλά και να δει μοναδικά ιστορικά αξιοθέατα.
Με βάση το Μέτσοβο μπορείτε να επισκεφθείτε:
  • το Μουσείο Λαϊκής Τέχνης που στεγάζεται στο ανακαινισμένο από το 1955 αρχοντικό Τοσίτσα
  • την πινακοθήκη E. Αβέρωφ με έργα σημαντικών Ελλήνων ζωγράφων, χαρακτών και γλυπτών του 19ου και 20ου αιώνα
  • τον κεντρικό ναό της Αγίας Παρασκευής με το εξαιρετικό ξυλόγλυπτο τέμπλο
  • το μοναστήρι της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, με τον παραδοσιακό νερόμυλο, ιδιαίτερης αρχιτεκτονικής
  • το μοναστήρι του Αγίου Νικολάου με σπάνιες τοιχογραφίες του 17ου αιώνα
  • τον Αβερώφειο κήπο, όπου θα βρείτε συγκεντρωμένα όλα τα είδη δέντρων που υπάρχουν στην περιοχή
  • την τεχνητή λίμνη πηγών Αώου σε μια τοποθεσία σπάνιας ομορφιάς
  • τα χιονοδρομικά κέντρα Πολιτσές- Καρακόλι για τους λάτρεις του σκι
  • τέλος, το Μέτσοβο μπορεί να αποτελέσει ορμητήριο για ημερήσιες περιηγήσεις στα Ιωάννινα, στα Ζαγοροχώρια, στα Μετέωρα!

Προβολή Άρωμα Δρυός σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip