Cocktail blog

Boutique Hotel Skamnos στην Αράχωβα.


προσφορά για Skamnos Groupon Travel

Τηλ. κρατήσεων: 22670 31927.Απολαύστε ένα ρομαντικό και χαλαρωτικό τριήμερο στον μαγευτικό Παρνασσό και στην κοσμοπολίτισσα Αράχωβα.Country Style κλασσικά δίκλινα με υπέροχη θέα στον ορεινό όγκο του Παρνασσού και μπαλκόνια.Στιλάτο spa με κορυφαίο επίπεδο υπηρεσιών.Home-made πρωινό με οικολογικά προϊόντα.Τα ορεινά θέρετρα έχουν κι αυτά το star system τους. Και το μεγάλο όνομα εδώ δεν είναι άλλο από τον Παρνασσό και την Αράχωβα.
Ομορφιά όπου και να γυρίσεις να κοιτάξεις και άπειρες επιλογές για να γεμίσεις τις μέρες και τις νύχτες σου με ό,τι μπορεί να κάνει τις χειμερινές αποδράσεις σου πιο καυτές κι από τις καλοκαιρινές. Για τη διαμονή σου όμως θες την top επιλογή. Το Βοutique Hotel SKAMNOS δηλαδή, που κυριολεκτικά και μεταφορικά που πληρεί την προϋπόθεση σου.

/94/63/1320858516394.jpg

Σκαρφαλωμένο στον Παρνασσό σε υψόμετρο 1250 μέτρων και σε κοντινή απόσταση από την Αράχωβα (12xιλ.) και τα Χιονοδρομικά Κέντρα Παρνασσού (9 χιλ.), το ρομαντικό boutique ξενοδοχείο Skamnos απευθύνεται σε όσους θέλουν να αποδράσουν από το stress και τη φασαρία της πόλης, σε όσους λατρεύουν το βουνό, την ησυχία της φύσης, τα σπορ και τις εξορμήσεις στο δάσος.
/23/64/1320858516423.jpg

Τα δωμάτια αποτελούν στιλιστικό σημείο αναφοράς και επιτομή άνεσης και λειτουργικότητας και, διαθέτουν έγχρωμη TFT τηλεόραση με όλα τα Ελληνικά κανάλια και ξενόγλωσσα δορυφορικά, δωρεάν ασύρματο Internet σε όλους τους χώρους του ξενοδοχείου, δωρεάν DVD on demand, διαφορετική design επίπλωση και απαλούς χρωματισμούς σε κάθε δωμάτιο, που θα σας κάνουν να νιώθετε ότι είστε στο σπίτι σας, ντουζ με υδρομασάζ και στεγνωτήρα μαλλιών, απεριόριστη θέα στον ορεινό όγκο του Παρνασσού και στο Λιβάδι (κάποια δωμάτια διαθέτουν επίσης, θέα στις πίστες του χιονοδρομικού), αυτόνομη θέρμανση, ευρύχωρο μπαλκόνι ή βεράντα, energy saver, ορθοπεδικά στρώματα της Ideal Strom, τηλέφωνο και χρηματοκιβώτιο για τα τιμαλφή και τον φορητό υπολογιστή σας.
/49/64/1320858516449.jpg

Εκτός από τη θερμαινόμενη πισίνα εδώ θα απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης στη σάουνα που θα σας βοηθήσει να ξεκουραστείτε μετά από μια έντονη ημέρα στο βουνό και το σώμα σας να αποβάλει όλες τις τοξίνες ενώ η βοήθεια που προσφέρει στην βελτίωση του κυκλοφοριακού είναι σημαντική. Με ιδιαίτερη φροντίδα, από τη μελέτη ως τη κατασκευή, το χαμάμ του ξενοδοχείου , θα σας προσφέρει στιγμές εκτόνωσης και ηρεμίας συντελώντας ουσιαστικά στην αποτοξίνωση του οργανισμού.
/73/64/1320858516473.jpg

Επειδή η καλή μέρα από το πρωι…νό φαίνεται, εδώ θα απολαύσετε οικολογικό πρωινό σε μια μεγάλη αίθουσα με άπλετη θέα και δύο υπέροχα τζάκια με σπιτικές μαρμελάδες διαφόρων ειδών από τα δέντρα του κήπου του ξενοδοχείου. Ακόμη, σερβίρονται διαφόρων ειδών corn-flakes για όλα τα γούστα, muesli, τυρί, σαλάμι, κέικ. Το μαύρο ψωμί από οικολογικό σιτάρι και κριθάρι υπάρχει και αυτό μαζί με το παραδοσιακό καρβέλι στον μπουφέ ενώ η πιο γλυκιά έκπληξη έρχεται με τις ζεστές κρέπες, τις οποίες μπορείτε να δοκιμάσετε με σοταρισμένα αυγά και μπέικον ή με τις σπιτικές μαρμελάδες.
Αν υπάρχει ένα σημείο στο οποίο το ξενοδοχείο Skamnos φτάνει σε σημεία υπερβολής είναι στις διακρίσεις που έχει, όπως για παράδειγμα την πρώτη θέση που κατέλαβε ανάμεσα από 54 άλλα ξενοδοχεία της Αράχωβας για το 2011, από το trivago.

Skamnos

info@skamnos.com , 32004 Αράχωβα
Website / Facebook
groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: