Cocktail blog

Naousa Natura Mountain Sports Hotel 3*


Άγιος Παύλος Νάουσας, 59200 Νάουσα
Τηλ. 23320 44777 
Φαξ. 23320 44869
www.naoussahotel.grTo Naousa Natura απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από τη βάση του χιονοδρομικού των 3-5 Πηγαδιών ή αλλιώς 2 λεπτά με το αυτοκίνητο ή ένα μικρό 15λεπτο hiking - ό, τι πρέπει για τους επίδοξους σκιέρ και snowboarders!Στα δύο κτϊρια που απαρτίζουν το Naousa Natura, έχουμε συνολικά 35 πανέμορφα δωμάτια έτοιμα να σας υποδεχτούν τις κρύες νύχτες του χειμώνα - και όχι μόνο. Όλα μας τα δωμάτια διαθέτουν τηλεόραση, WC, τηλέφωνο, πάπλωμα (διπλό ή δύο μονά), amenities και κεντρική θέρμανση.Το γυμναστήριο του Naousa Natura διατίθεται χωρίς έξτρα χρέωση στους θαμώνες μας. Διαθέτει όλα τα κομφόρ ενός σύγχρονου γυμναστηρίου, όργανα, πάγκους και βάρη.Κι επειδή το Naousa Natura δεν κλείνει ποτέ και ειδικά το καλοκαίρι γίνεται ένας καταπληκτικός προορισμός για ορεινό τουρισμό, διαθέτουμε στην τεράστια αυλή μας πισίνα για να απολαύσετε τις βουτιές σας ακόμα και στο βουνό.Τα τελευταία χρόνια έχουμε δημιουργήσει ένα καθ' όλα άρτιο γήπεδο ποδοσφαίρου, ώστε να μη λείψει τίποτα στις ποδοσφαιρικές ομάδες που μας εμπιστεύονται για την προετοιμασία τους κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής σαιζόν.
Το Naousa Natura Mountain Sports Hotel 3* βρίσκεται σε υψόμετρο 1260m και μόλις 2km από τη βάση του χιονοδρομικού κέντρου 3-5 Πηγάδια.
Χτισμένο σε ειδυλλιακό αλπικό τοπίο, ανάμεσα στις κορυφές του Βερμίου, σε έναν χώρο προικισμένο από την φύση αποτελεί ιδανικό καταφύγιο για εξορμήσεις όλες τις εποχές του χρόνου.  Tο Νοέμβριο του 2009, πραγματοποιήθηκε υπό την επίβλεψη του διακοσμητή Γιώργου Τσιρωνά η ολοκληρωτική ανακαίνιση του lobby και του εστιατορίου ενώ τον Οκτώβριο του 2010 ξεκίνησε και η ανακαίνιση των δωματίων.
Οι παραπάνω αλλαγές το καθιστούν σίγουρα την ιδανική επιλογή για τη διαμονή σας στην περιοχή του χιονοδρομικού.
Τις υπόλοιπες εποχές ο χώρος του ξενοδοχείου είναι ιδανικός για προπονήσεις και προετοιμασία ποδοσφαιρικών ομάδων αφού στις εγκαταστάσεις του ξενοδοχείου συμπεριλαμβάνονται ένα γήπεδο ποδοσφαίρου, γυμναστήριο, σάουνα και πισίνα.
Ιδανική επιλογή και για τους λάτρεις του mountain bike, αφού το βουνό χαρακτηρίζεται από τις διαδρομές και τα μονοπάτια για ποδήλατο βουνού. Διαθέτει 35 δωμάτια με θέα τις κατάφυτες πλαγιές του Βερμίου, εξοπλισμένα με τηλεόραση, τηλέφωνο, θέρμανση, εσωτερικό μπάνιο – WC. Στους κοινόχρηστους χώρους θα βρείτε γυμναστήριο, σάουνα, εξωτερική πισίνα το καλοκαίρι, γήπεδο ποδοσφαίρου, lobby bar με παροχή ασύρματου internet και το περίφημο εστιατόριο «Αρκούδα».

 
dealmyday.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: