Cocktail blog

Amalia hotel στην Καλαμπάκα



Tηλεφωνική επικοινωνία στο τηλ.:24320 72216.Πηγαίνοντας κανείς στην Καλαμπάκα το αξιοθέατο που πρέπει να επισκεφθεί έστω και για μία φορά στη ζωή του – είναι τα Μετέωρα. Τεράστιοι πέτρινοιόγκοι και ζωντανά μνημεία της ορθοδοξίας, χτισμένα σαν να μην στηρίζονται πουθενά, μοιάζουν να αιωρούνται, να ξεκινούν την άνοδό τους προς το θεϊκό.
Το ξενοδοχείο Αμαλία βρίσκεται στην περιοχή της Θεόπετρας, στο 15ο χλμ. της εθνικής οδού Τρικάλων - Ιωαννίνων, 5 χιλιόμετρα από την πόλη της Καλαμπάκας και 15 χιλιόμετρα από την πόλη των Τρικάλων, μέσα σε 50 στρέμματα καταπράσινων κήπων, είναι κτισμένο παραδοσιακά και πλήρως
εναρμονισμένο με το περιβάλλον. Το τοπίο συμπληρώνεται με μια μεγάλη πισίνα, αίθριο με τρεχούμενο νερό και θέα στους ιερούς βράχους των Μετεώρων.
Από την είσοδο, στο χώρο υποδοχής του ξενοδοχείου, ένα ζεστό συναίσθημα οικειότητας αγκαλιάζει τον επισκέπτη. Ο χειροποίητος ξύλινος διάκοσμος, τα άνετα σαλόνια, το φιλόξενο καφέ και το ζεστό piano bar δίπλα στο μεγάλο τζάκισας κερδίζουν με την πρώτη επαφή. Και σίγουρα θα αισθανθείτε την ίδια οικειότητα και ζεστασιά στα ευρύχωρα δωμάτια του Amalia. Ένα οίκημα υψηλής αρχιτεκτονικής αισθητικής σε έναν τόπο μοναδικού ιστορικού ενδιαφέροντος, το ξενοδοχείο Amalia είναι χτισμένο σε 3 επίπεδα και διαθέτει 170 δωμάτια και 2 σουίτες με θέα τα Μετέωρα και τους κατάφυτους κήπους. Όλα τα δωμάτια παρέχουν σύγχρονες ανέσεις, με καλαίσθητη επίπλωση και είναι διακοσμημένα με υφάσματα σε ζεστές αποχρώσεις.
Τα classic δωμάτια βρίσκονται και στους 3 ορόφους με 2 μονά ή ένα διπλό κρεβάτι, και μπορούν να φιλοξενήσουν και τρίτο άτομο σε πτυσσόμενο κρεβάτι. Τα δωμάτια του ισογείου έχουν μπαλκονόπορτα και πρόσβαση στον κήπο, και είναι κατάλληλα για ΑΜΕΑ. Έχουν δορυφορική τηλεόραση με επίπεδη οθόνη,κλιματισμό, θέρμανση, ασύρματη πρόσβαση στο διαδίκτυο, ψυγείο, γραφείο, μπανιέρα, τηλέφωνο στο δωμάτιο και το λουτρό, σεσουάρ, προϊόντα προσωπικής περιποίησης και είναι περίπου 27 τ.μ.
Η τοποθεσία του Αμαλία το καθιστά ιδανικό σημείο εκκίνησηςτης εξερεύνησης της περιοχής. Πολύ κοντά σε αυτό βρίσκονται ταΜετέωρα, μνημείο παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO και από τα πιο ιερά μέρη του Χριστιανισμού. Το σπήλαιο της Θεόπετρας, ένα από τα σημαντικότερα σπήλαια της Ευρώπης, απέχει μόλις 2 χιλιόμετρα από το ξενοδοχείο και φιλοξενεί ευρήματα από τους Προϊστορικούς Χρόνους.
 

Amalia hotel

Θεόπετρα,
Καλαμπάκα
τηλ.:210 6072000
τηλ.:24320 72216


Προβολή Amalia hotel σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους

GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια: