BARBARA HOTEL στην πανέμορφη Αγριά του Βόλου



Τηλ.: 24280 92367.BARBARA HOTEL βρίσκεται στην Αγριά Πηλίου, τον τόπο που αποκαλείται η «Πύλη του βουνού των Κενταύρων»!
Πολύ κοντά στο Βόλο, μόλις 6 χλμ. και σε απόσταση αναπνοής από το βουνό και τη θάλασσα, το ξενοδοχείο μας σας υπόσχεται μια ιδιαίτερη εμπειρία διαμονής.Παλιό οίκημα της οικογένειας Καρκαλά, μετατράπηκε σε ξενοδοχείο το 1964 και έκτοτε λειτουργεί ως σήμερα. Το 2011 το κτήριο μετατρέπεται σε Museum Hotel δίνοντας την ευκαιρία σε Έλληνες και ξένους, μέσα από εκθέματα τέχνης και ιστορίας να γνωρίσουν τον τοπικό πολιτισμό και την κουλτούρα της Θεσσαλίας γενικότερα!

Με την ίδια συνέπεια, η κομψότητα και ο σεβασμός μεταφέρονται στα δωμάτια όπου και το παραμικρό αντικείμενο έχει μπει στην σωστή του θέση!Το πρωινό του ξενοδοχείου αποτελεί μια ξεχωριστή εμπειρία. Παρασκευάζεται από αγνά, εκλεκτά τοπικά προϊόντα και σερβίρεται ατομικά ή σε μπουφέ. Το βράδυ μπορείτε να απολαύσετε το ποτό σας ή ένα παραδοσιακό κρύο πιάτο πίνοντας ντόπιο κρασί στο χώρο του Μουσείου κοντά στο τζάκι ή στο Cafe Bistro κάτω από τους γλυκούς ήχους του πιάνου.

                                        BARBARA MUSEUM HOTEL

Αποστόλου Λάμπη 22,
Αγριά Βόλου
τηλ.: 24280 92367



Προβολή BARBARA HOTEL σε χάρτη μεγαλύτερου μεγέθους
GoldenTip 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸