Cocktail blog

Ουζερί Το Καραφάκι


προσφορά για Το Καραφάκι Θεσσαλονίκη 

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 633797.Θαλασσινοί μεζέδες για σεμινάριο που γυρίζουν την πλάτη στα κατεψυγμένα υλικά. Έξτρα πειραματισμοί σε επιλεγμένα πιάτα με κρέας. Γεύσεις που ξεχωρίζουν.Homey, rocky και vintage ατμόσφαιρα που δημιουργεί στους τοίχους η εμμονή του ιδιοκτήτη Σάββα, με τη ταχύτητα και τις μηχανές.Σε μια από τις αυθεντικότερες περιοχές στο Δυτικό κομμάτι της πόλης, στα Μετέωρα, εκεί που παλιά, πολύ παλιά βρισκόταν το τσιφλίκι του Καρά –Ισίν και αργότερα ο τόπος υποδοχής για πρόσφυγες από την μακρινή
Ανατολία, ο χρόνος παίζει τα δικά του παιχνίδια. Με τις γεύσεις, τους ανθρώπους, τα κτήρια, τους περίπλοκους δρόμους.

Σε μία από τις αυθεντικότερες περιοχές στο Δυτικό κομμάτι της πόλης, το «Καραφάκι» ουζερί με προσωπικό στυλ και έντονη θαλασσινή δροσερή αύρα, ξεγελά τον επισκέπτη με τον καλύτερο τρόπο. Όχι δεν βρίσκεσαι σε λόφο (που βρίσκεσαι). Αν στήσεις αυτί μπορείς να ακούσεις το κύμα να σκάει έξω από την πόρτα και τις μακρινές φωνές των ψαράδων να χαίρονται για την καλή ψαριά τους.
Ένα μεζεδοπωλείο σαν κι αυτό που στέκεται κόντρα στις μοντέρνες τάσεις, κλείνει το μάτι στην ταχύτητα (η εμμονή και ο πρωταθλητισμός του ιδιοκτήτη Σάββα με τις μεγάλου κυβισμού μηχανές γεμίζει τους τοίχους με ωραίες εικόνες και πολύτιμα έπαθλα) και σερβίρει περίτεχνες γεύσεις δεν μπορεί παρά να αποτελεί στολίδι για την περιοχή του.

Επιλέξτε το δικό του χύμα κρασί και δοκιμάστε τις γεύσεις του που περιλαμβάνουν «εύθυμα» σαγανάκια, όστρακα και θαλασσινούς μεζέδες σε μεγάλη ποικιλία αλλά και έξτρα ανατρεπτικούς μεζέδες για όσους δεν μπορούν να αποχωριστούν το κρέας. Και μετά θυμηθείτε μας (θα το κάνετε σίγουρα).

Το Καραφάκι

Αττάλου 24
56532 Θεσσαλονίκη
Το Καραφάκι, Θεσσαλονίκη, 56532, Αττάλου 24
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: