Cocktail blog

Συσκευή που Εξαφανίζει τα Ακάρεα από το Στρώμα, το Μαξιλάρι και το Πάπλωμά σας

/83/92/1324572789283.jpgΑπομακρύνει τα ακάρεα μέσα σε λίγες μόνο εβδομάδες με τη μέθοδο των μικροκυμάτων.Απαλλαγείτε από αλλεργίες, μπούκωμα, άσθμα και τον επίμονο βήχα.Απλή στην λειτουργία και ασφαλής για τα κατοικίδια.Σε ένα μονό στρώμα υπάρχουν έως και 10 εκατομμύρια ακάρεα.Τα ακάρεα ευθύνονται για δερματικά και αναπνευστικά προβλήματα καθώς και για αλλεργίες.Μπορεί να νομίζουμε ότι τα βράδια κοιμόμαστε μόνοι μας ή παρέα μόνο με το έτερον ήμισυ, στην
πραγματικότητα όμως έχουμε και κάποιους αόρατους, δια γυμνού οφθαλμού, απρόσκλητους επισκέπτες που έχουν στρατοπεδεύσει στο στρώμα, το πάπλωμα και τα μαξιλάρια μας. Πρόκειται για το Άκαρι μια μορφή αράχνης, η οποία τρέφεται από τα νεκρά κύτταρα που απομακρύνονται απ’ το σώμα μας μέσω της φυσικής διαδικασίας της απολέπισης. Ακούγεται ανατριχιαστικό…και είναι. Πολλές φορές ξυπνάμε με μπούκωμα, αλλεργίες αγνώστου αιτίας και επίμονα αναπνευστικά προβλήματα, όπως δύσπνοια και  βήχα που μπορούν να εξελιχθούν σε άσθμα. Το Άκαρι είναι η αιτία. Αρκεί να σκεφτούμε ότι ένα χρησιμοποιημένο στρώμα μπορεί να έχει από 100.000 έως 10 εκατομμύρια ακάρεα μέσα να κάνουν dirty party.

/83/92/1324572789283.jpg

Η Groupon σας δίνει την ευκαιρία να αποκτήσετε, με μόλις €20 από €40, ένα μοναδικό όπλο απέναντι σε αυτόν τον μικρό δολιοφθορέα της υγείας μας προκειμένου να απαλλαγείτε από αυτόν. Πρόκειται για μια επαναστατική συσκευή, που λειτουργεί με μικροκύματα που οδηγούν τα ακάρεα στην τρέλα. Σε λίγες μόνο εβδομάδες θα καταφέρετε να διώξετε ολόκληρη αποικία με μεγάλη ευκολία. Απλά βάζετε τη μικρή και εντελώς διακριτική συσκευή στην πρίζα μέσω του τροφοδοτικού, την τοποθετείτε κάτω από το κρεβάτι και την αφήνετε να κάνει τη δουλειά της. 

/05/93/1324572789305.jpg

Η συσκευή είναι απόλυτα ασφαλής και αποτελεσματική και δεν επηρεάζει τα κατοικίδια. Τώρα μπορείτε να πέσετε για ύπνο έχοντας όχι μόνο τη συνείδηση σας καθαρή αλλά και το στρώμα σας.
Τρόπος Αγοράς: 

Car-gadgets.gr

info@car-gadgets.gr
+30 211 770 0351
Website / Facebook
και στο Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: