Cocktail blog

Ξενοδοχείο ΚΡΗΣΣΑ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, στο Λασίθι.


/62/22/1323886132262.jpg

Τηλ. κρατήσεων: 28430 29040.Ανακατασκευασμένη, ιστορική Κρητική γειτονιά, που αποτελείται από 16 κατοικίες, σουίτες, studios, δωμάτια, καθώς και εστιατόριο, πισίνα και Spa.Διεθνώς βραβευμένος παραδοσιακός οικισμός.Το SPA του ξενοδοχείου προσφέρει πληθώρα θεραπειών σώματος με προιόντα της εταιρίας Terraké.«Κρήσσα Γειτονία» ή αλλιώς Κρητική γειτονιά ή, για όσους ξέρουν, επιτομή της φιλοξενίας, της ζεστασιάς και της ομορφιάς. Με τη σημερινή προσφορά της Groupon, και της οικονομίας.

/62/22/1323886132262.jpg

Το παραδοσιακό ξενοδοχείο «Κρήσσα Γειτονία» είναι μία ανακατασκευασμένη, ιστορική Κρητική γειτονιά, που αποτελείται από 16 κατοικίες, σουίτες, studios, δωμάτια, καθώς και εστιατόριο, πισίνα και SPA. Πρόσφατα ανακηρύχθηκε Παραδοσιακός Οικισμός. Βρίσκεται στην Ανατολική Κρήτη, στο ορεινό χωριό της Σφάκας, μόλις 6 χλμ από τις παραλίες και τις ταβέρνες του Μόχλου. Στην κεντρική αυλή με τις φουντωτές βουκαμβίλιες, υπάρχει η πέτρινη πισίνα που το τιρκουάζ της χρώμα σε προσκαλεί να την αγγίξεις. Λίγο πιο πάνω, η παραδοσιακή ταβέρνα «Κρήσσα Ίρις» με την Κρητική Ρακή και τον παραδοσιακό μεζέ, συνεισφέρει στο να σας μείνει αξέχαστη η εμπειρία της διαμονής. Ο οικισμός επίσης διαθέτει Spa με Jacuzzi, Hammam και Sauna.
/37/23/1323886132337.jpg

Το κάθε σπίτι είναι μοναδικό και έχει τη δική του ιστορία. Παλιά εδώ κάποια από τα σπίτια ήταν μόνιμες κατοικίες ενώ κάποια άλλα τα χρησιμοποιούσαν οι κάτοικοι του χωριού για τις καθημερινές παραδοσιακές δουλειές τους, ήδη από το 19ο αιώνα. Ένα από τα σπίτια ήταν πατητήρι για σταφύλια, μία φάμπρικα λαδιού, άλλο ήταν τσαγκαράδικο. Το καθένα έχει στο εσωτερικό του διαφορετική διαρρύθμιση σύμφωνα με την ιστορία του. Η εσωτερική διακόσμηση έχει και μοντέρνα στοιχεία, χωρίς όμως να αλλοιώνει το παραδοσιακό ύφος του οικισμού. Στα χρώματα του πράσινου, του μπεζ και του γαλάζιου, με πέτρα και ξύλο, τα σπιτάκια της Κρήσσας Γειτονίας σας προσκαλούν να χαλαρώσετε και να απολαύσετε στιγμές ηρεμίας σε ένα φιλόξενο μέρος.
/07/23/1323886132307.jpg

Στο εστιατόριό μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα του Κρητικού Πελάγους και να δείτε το ηλιοβασίλεμα με τη συνοδεία καλού λευκού κρασιού. Το βράδυ, επίσης, μπορείτε να πιείτε το ποτό σας σε μία από τις βεράντες, υπό το φως κεριών και του φεγγαριού.

Στο κεντρικό σημείο της «Κρήσσας Γειτονίας» βρίσκεται η πισίνα, όπου μπορείτε να χαρείτε τον ήλιο και το μεσογειακό κλίμα. Λίγο πιο κάτω, το Spa σας προσκαλεί σε μία νέα εμπειρία της Terraké στους ιδιαίτερους χώρους, όπου επικρατούν γήινα χρώματα σε συνδυασμό με πέτρα και ξύλο. Ο χώρος του SPA ήταν παλιά ένα από τα πατητήρια του χωριού που, όπως έχει διαμορφωθεί σήμερα, μοιάζει με μία καλά κρυμμένη σπηλιά. Εκεί θα βρείτε σύγχρονες εγκαταστάσεις και θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε στιγμές χαλάρωσης και αναζωογόνησης από το έμπειρο προσωπικό.
προσφορά για Κρήσσα Γειτονία Groupon Travel

Κρήσσα Γειτονία

Σφάκα Σητείας
72057 Λασίθι
Website / Facebook
Κρήσσα Γειτονία, Λασίθι, 72057, Σφάκα Σητείας 
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: