TITANIA HOTEL στην Αθηνα


προσφορά για TITANIA HOTEL Special Deal

Τηλ. επικοινωνίας & κρατήσεων: 210 3326213.Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσουμε ξεχωριστές στιγμές σε ένα από τα πιο φημισμένα ξενοδοχεία της πόλης. Στο ξενοδοχείο που έχει ταυτίσει την παρουσία του με την καρδιά του ιστορικού και εμπορικού κέντρου της Αθήνας για πάνω από τριάντα έτη, που έχει μείνει στην νεότερη ιστορία της πόλης με την ριζική ανακαίνιση που πραγματοποίησε το 2004 και που έχει περάσει στο συλλογικό συνειδητό μας με μια σειρά από υπέροχες εικόνες.

/73/60/1324051226073.jpg
Τον επιβλητικό  χώρο  της υποδοχής του με το Πεντελικό μάρμαρο και τις ενσωματωμένες ψηφιδωτές παραστάσεις από την Ιστορία, την εντυπωσιακή «La Brasserie» , τα αναπαυτικά καλαίσθητα δωμάτια, την ανακαινισμένη στοά με τα καταστήματα και βέβαια το πολυβραβευμένο, gourmet εστιατόριο του ξενοδοχείου, το «Οlive Garden» με την μαγική θέα που εκτείνεται από τον Λόφο του Λυκαβηττού και την Ακρόπολη έως και το γαλάζιο της θάλασσας του Σαρωνικού, το πρώτο εστιατόριο «ταράτσας» που «τόλμησε» να επενδύσει σε ένα μικρό «ελαιώνα» για να επιβραβευτεί γι αυτό αμέσως με τα πλήθη κόσμου που συρρέουν κάθε βράδυ για να το απολαύσουν.
/02/50/1324051145002.jpg
Το ΤΙΤΑΝΙΑ Hotel βρίσκεται επί της Πανεπιστημίου, σε απόσταση αναπνοής από τα σημαντικότερα ιστορικά και πολιτιστικά μνημεία της πόλης, (όπως, το Αρχαιολογικό Μουσείο, το Πανεπιστήμιο Αθηνών, η Εθνική Βιβλιοθήκη,  η Βουλή των Ελλήνων) αλλά και κοντά με την Ακρόπολη. Η εύκολη πρόσβαση στο εμπορικό κέντρο της πόλης,  στο μετρό, (το Τιτάνια βρίσκεται ανάμεσα σε δυο σταθμούς) αλλά και τα υπόλοιπα μέσα μαζικής μεταφοράς (λεωφορεία, τραίνα κλπ) καθώς επίσης και οι πολυάριθμες επιλογές νυχτερινής διασκέδασης, αναδεικνύουν την προνομιακή θέση του, προσφέροντας  στους φιλοξενούμενους του μοναδικές δυνατότητες επιλογών.
/25/16/1324047691625.jpg
Τα δωμάτια του, λειτουργικά και με ιδιαίτερη αισθητική, κερδίζουν αμέσως την αποδοχή μας. Οι νέες ανακαινισμένες σουίτες, τα executive rooms, όπως και τα standard & superior  δωμάτια, έχουν όλα σχεδιαστεί για να παρέχουν λειτουργικότητα σε συνδυασμό με υψηλή αισθητική και να κερδίζουν έτσι τις εντυπώσεις. Όλα τα δωμάτια διαθέτουν ικανοποιητική ηχομόνωση και προσφέρουν ένα σύγχρονο ολοκληρωμένο σύστημα επικοινωνίας και ψυχαγωγίας με υψηλές ταχύτητες πρόσβασης στο Ιντερνετ και επιλογή ψηφιακών ταινιών και μουσικής (Quadriga-Genesis), άμεση σύνδεση με PC και FAX Modems, δορυφορική τηλεόραση, χρηματοκιβώτια με χρήση προσωπικού κωδικού ασφαλείας και mini bars, αυτόνομο σύστημα ψύξης – θέρμανσης (τετρασωλήνιο) κλπ.. Τα ευρύχωρα μπάνια στις σουίτες διαθέτουν Jacuzzi,  ενώ σε όλα τα μπάνια έχει επιλεγεί μια πολυτελής σειρά amenities.
Το ξενοδοχείο διαθέτει μεγάλο υπόγειο parking 230 θέσεων (με είσοδο από την Φειδίου), το οποίο λειτουργεί όλο το 24ώρο, 7 ημέρες την εβδομάδα.

TITANIA HOTEL

Πανεπιστημίου 52
10678 Αθήνα
Website / Facebook
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸