Cocktail blog

Zen In The City-Μαθήματα Pole Dancing


προσφορά για Zen in the City by LOUKIA Θεσσαλονίκη

Τηλ. επικοινωνίας: 2310 221312.Αισθησιακός χορός σε στύλο (pole dancing) και hot fitness ΤRΧ. Μαθήματα που «κουμπώνουν» στις ανάγκες μας ανεξάρτητα από το επίπεδο στο οποίο βρισκόμαστε. Διάρκεια μαθήματος 1 ώρα.Pole dancing ένας ευχάριστος συνδυασμός άσκησης, χορού κι αισθησιακής κίνησης. TRX, ένας γερός ιμάντας, με την βοήθεια του οποίου όπως και του βάρους σου, μπορείς να δεις θεαματικά αποτελέσματα σε χέρια, πόδια και στον κορμό.Κάθε μάθημα περιλαμβάνει καλή προθέρμανση, τεχνικές, συνδυασμούς, αποθεραπεία και διατάσεις.Μπείτε σε φόρμα με τον πιο σέξι ή fit τρόπο!
Αποκτήστε τέλεια φυσική κατάσταση, ευλυγισία και σώμα που θα το ζήλευαν πολλές και πολλοί! Ανακαλύψτε τη δύναμη της θηλυκότητας μέσω του Pole Dancing ή της αρρενωπότητας σας μέσω του TRX!Το pole dancing θεωρείται ως ο πιο ευχάριστος συνδυασμός άσκησης, χορού κι αισθησιακής κίνησης. Τα θετικά του στοιχεία είναι πως με την άθληση αυτή ελέγχεις το βάρος σου, αποκτάς δύναμη και αντοχή, παράλληλα βελτιώνεται η ευλυγισία σου και φυσικά αυξάνεις την αυτοπεποίθηση σου. Το Pole Dancing αποτελεί έναν ιδανικό τρόπο άσκησης για το γυναικείο σώμα, πρώτον γιατί ξεφεύγει από τα τετριμμένα είδη γυμναστικής και δεύτερον γιατί δεν χρησιμοποιούνται βάρη ή αντιστάσεις, αλλά το ίδιο το σώμα, οπότε και φτιάχνετε το απόλυτο φυσικό θηλυκό σχήμα. 
/32/64/1327069966432.jpg

To TRX από την άλλη είναι στην ουσία ένας γερός ιμάντας, με τον οποίο μπορούμε να εκτελέσουμε μία σειρά από ασκήσεις οι οποίες δεν θα επικεντρωθούν απλά σε μία μυίκή ομάδα, αλλά θα μας γυμνάσουν συνολικά. Χρησιμοποιώντας το βάρος μας, μπορούμε να δούμε θεαματικά αποτελέσματα σε χέρια, πόδια και στον κορμό. Τα αποτελέσματα είναι ορατά άμεσα στο σώμα, ως σύσφιξη, μείωση κυτταρίτιδας και χάσιμο πόντων, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται η αυτοπεποίθηση μας, βελτιώνεται η φυσική μας κατάσταση λόγω αλλαγών στο καρδιαγγειακό μας σύστημα και φυσικά φτιάχνει η διάθεσή μας κάνοντας κάτι τόσο ευχάριστο. Ενδείκνυται περισσότερο για άντρες.
Ωράριο λειτουργίας 
Δευτέρα έως Πέμπτη: 08:00 - 23:00.
Σάββατο: 10:00 - 16:00.

Zen in the City by LOUKIA

Μητροπόλεως 105
54622 Θεσσαλονίκη
Website / Facebook
Zen in the City by LOUKIA, Θεσσαλονίκη, 54622, Μητροπόλεως 105
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: