Bistrot-Restaurant Dish Cotto στο Πανόραμα



Τηλ. επικοινωνία στο 2310 346540.Ιταλική και διεθνής κουζίνα, με gourmet πινελιές που κάνουν τη διαφορά αλλά και fast-food επιλογές φτιαγμένες με λογική slow-food.Cozy ατμόσφαιρα σε γήινα χρώματα, φιλικό και γρήγορο σέρβις.Υπερ-γενναιόδωρες μερίδες.

Bistrot-Restaurant Dish Cotto στο Πανόραμα.Παραπέμπει σε μπισκότο και είναι εξίσου λαχταριστό, νόστιμο και «αμαρτωλό». Αν έπρεπε να χαρακτηρίσουμε το Dish Cotto θα το χρίζαμε ανεπίσημο «στέκι» του Πανοράματος. Cozy ατμόσφαιρα, που παίζει σε γήινα χρώματα, με γεύσεις όμως που σε «απογειώνουν», ισορροπώντας αριστοτεχνικά στην Ιταλική και διεθνή κουζίνα, με gourmet πινελιές που κάνουν τη διαφορά, αλλά και σε fast-food επιλογές που είναι όμως φτιαγμένες με ποιότητα και φιλοσοφία slow-food! Στα ίδια επίπεδα ποιότητας κινείται και το οικείο, φιλικό και γρήγορο σέρβις.

/99/85/1328092118599.jpg

Εδώ θα συναντήσεις ανθρώπους κάθε ηλικίας, mentalite και φιλοσοφίας που έχουν όμως ένα κοινό σημείο. Το χαμόγελο που ζωγραφίζεται αυθόρμητα στο πρόσωπο όταν περνάς καλά. Ίσως κάποιοι να μας χαρακτηρίσουν υπερβολικούς, γεγονός είναι όμως ότι το Dish Cotto εκτός από υπέροχη κουζίνα και υποδειγματικό σέρβις φτιάχνει εκπληκτικό καφέ και γλυκά, δικαιώνοντας τον Όσκαρ Ουάιλντ που είχε δηλώσει ότι «Τα πάθη είναι σεβαστά».  
/26/86/1328092118626.jpg

Σαν κλειδί πασπαρτού, ανοίγει όλες τις «πόρτες» της διάθεσης μας. Ένα επαγγελματικό ραντεβού, μία γωνιά με ησυχία για δουλειά στο lap top, η συνάντηση δύο ερωτευμένων, ένας «εφ’όλης της ύλης» καφές με τη φιλενάδα, ένα κέρασμα για τη γιορτή σου, μία παρέα που απλώς θέλει να περάσει καλά και να απολαύσει χορταστικές μερίδες γεύσεων, ένας casual εσπρέσο, μία μπύρα late at night, όπως και αν σκέφτεστε την ιδανική έξοδο, το Dish Cotto είναι η ιδανική επιλογή.
/59/86/1328092118659.jpg

Dish Cotto

Αναλήψεως 5
55236 Πανόραμα
Dish Cotto, Πανόραμα, 55236, Αναλήψεως 5
Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸