Cocktail blog

Μυστικό-Η μεγαλυτερη εκτυπωτική μονάδα στην Βόρεια Ελλάδαθα μετακινηθείστη γειτονική χώρα.


 
Σύμφωνα με απόλυτα αξιόπιστες πληροφορίες που έχει στη διάθεση του το «psema.gr» η εκδοτική μονάδα «Φίλιππος» , ιδιοκτησίας  της Εκδοτικής Βορείου Ελλάδος Α.Ε,   που τυπώνει τον Αγγελιοφόρο, τα Νέα, το Βήμα, το Έθνος και αλλά έντυπα, προτίθεται να «μετακομίσει» από το Κιλκίς –σημερινή έδρα του- στη νοτιά Βουλγαρία, σε περιοχή  κοντά στα σύνορα, που ακόμα δεν έχει επιλεγεί.

Η διερεύνηση των πραγματικών προϋποθέσεων για τη «μετακόμιση» της μεγαλύτερης εκτυπωτικής μονάδας της Βόρειας Ελλάδας στη γειτονική χώρα γίνεται με κάθε μυστικότητα από ειδικό γραφείο οικονομολόγων της Θεσσαλονίκης, συνεπικουρούμενο από τους νομικούς  συμβούλους της εταιρίας.
Οι πρώτες πληροφορίες λένε ότι είναι εξαιρετικά συμφέρουσα και απόλυτα εφικτή η μετεγκατάσταση του «Φιλίππου» στη Βουλγαρία, αρκεί να βρεθεί το σωστό οικόπεδο για την ανέγερση του κτιρίου που θα στεγάσει  την 6χρωμη, 8σέλιδη κυλινδρική μηχανή OCTOMAN MAN ROLAND, με δυνατότητα παραγωγής 50.000 8σέλιδων την ώρα και τις  δύο κυλινδρικές μηχανές UNISET 2/2 με δυνατότητα παραγωγής 25.000 32σέλιδων την ώρα. Οι περιοχές που έχουν προκριθεί είναι η νομαρχία του Μπλαγκόεβκραντ ή η επαρχία του Μέλενικ.
Μέχρι στιγμής στη Βουλγαρία έχουν «μετακομίσει» τα τελευταία 4-5 χρόνια πάνω από 600 ελληνικές επιχειρήσεις στους τομείς της μεταποίησης, της ένδυσης , των τροφίμων, της σιδηρουργίας, κ.ά.   Στα εγκαίνια μάλιστα μιας τέτοιας επιχείρησης,  κατά το πρόσφατο παρελθόν,  έδωσε το παρόν και ο αντιπρόεδρος της Κυβέρνησης Θ. Πάγκαλος!
Στο μεταξύ, αναβρασμός επικρατεί στα «δημοσιογραφικά» του Αγγελιοφόρου, με τον εκδότη Αλέξανδρο Μπακατσέλο να επιμένει στις απολύσεις του προσωπικού και στην αναστολή έκδοσης του ημερήσιου φύλλου. Λόγω των απεργιών που ακολούθησαν από την ΕΣΗΕΜΘ, δεν εκδόθηκε χθες ο Κυριακάτικος Αγγελιοφόρος, ενώ λειτούργησε κανονικά το ηλεκτρονικό πόρταλ της εφημερίδας.
psema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: