Studio Lefteris στο Νυδρί Λευκάδας


/49/04/1329473710449.jpg

Τηλ. επικοινωνία για κρατήσεις στα 26450 93082 & 6977 213353.Τα studiοs της απόλυτης ξεκούρασης καθαριότητας και φροντίδας, σε ένα από τα πιο όμορφα και γραφικά χωριά της Λευκάδας. Στο κοσμοπολίτικο Νυδρί, απέναντι από το φημισμένο Σκορπιό. Για ένα Πάσχα (και όχι μόνο) που θα θυμάστε για πάντα!Μόλις 15 λεπτά με αυτοκίνητο από τη πόλη της Λευκάδας. Απέναντι από το φημισμένο Σκορπιό!Στο κέντρο του χωριού,
ανάμεσα σε ότι μας είναι απαραίτητο, σούπερ μάρκετ, τράπεζες εστιατόρια, μπάρ, φαρμακεία, γιατρούς.Ένα από τα ωραιότερα νησιά μας. Ένα  πανέμορφο νησί στο Ιόνιο  που ακουμπά σχεδόν τις ακτές της Ακαρνανίας στη Δυτική Ελλάδα και φτάνουμε σε αυτό οδικώς από όλα τα σημεία της Ελλάδας χωρίς χρήση μάλιστα ferry boat. Αυτό είναι και το κλειδί της επιτυχίας του, πέρα βεβαίως από το ότι είναι  καταπράσινο και συνδυάζει βουνό και θάλασσα και celebrity διάθεση.
/21/04/1329473710421.jpg
Γιατί αν δεν ξέρεις την Λευκάδα, θα ξέρεις τον Νυδρί και αν δεν ξέρεις το Νυδρί δεν μπορεί, μάλλον είσαι ξένος οπότε  θα ξέρεις τότε το Σκορπιό, το φημισμένο νησί του Ωνάση που έβαλε για πάντα στο χάρτη τον εκπληκτικό αυτό κόλπο που το καλοκαίρι βουλιάζει από τα γιότ και τα κότερα.
Τα studios LEFTERIS βρίσκονται χτισμένα - με βάση την αρχιτεκτονική του νησιού της Λευκάδας αλλά και τα σύγχρονα στάνταρτ άνεσης και παροχών στον πελάτη, στο κέντρο του Νυδριού σε σημείο τέτοιο ώστε να έχει ο πελάτης όλες τις εξυπηρετήσεις του, σούπερ μάρκετ, τράπεζες εστιατόρια, μπαρ, φαρμακεία, γιατρούς (όχι απαραίτητα με αυτή τη σειρά) αλλά και σε σημείο τέτοιο που να μπορεί να ξεκουραστεί άνετα, από την κίνηση και το γενικό θόρυβο (το Νυδρί είναι ένας κόμβος που βουίζει ώρες-ώρες σαν ζορισμένο μελίσσι). Και βέβαια να έχει πρόσβαση (μόλις 100μ) στην πλακόστρωτη παραλία με τα εστιατόρια και τα μπαρ για να αγναντεύει τα απέναντι νησάκια, τα «Πριγκιπονήσια» και να φαντάζεται τη Τζάκι σε φουσκωτό και τον Αριστοτέλη στο πλάι της να βολτάρουν ανάμεσα  στη «Σπάρτη»,  το «Χελώνι», το «Μαδουρή», το «Σκορπίδι» και φυσικά το  «Σκορπιό».
/49/04/1329473710449.jpg
Τα studios δίκλινα, τρίκλινα και τετράκλινα είναι πλήρως εξοπλισμένα για να παρέχουν όλες τις ανέσεις στους πελάτες. Είναι εξοπλισμένα με πολυκουζινάκι και ψυγείο έτσι ώστε να μπορείτε να παρασκευάσετε ένα πρωινό, ένα γεύμα ή ένα βραδινό, έχουν ακόμη τηλεόραση και κλιματισμό για να κάνουν πιο άνετη τη ζωή μας ενώ το κάθε studio έχει το δικό του μπάνιο. Επίσης παρέχεται δωρεάν ασύρματο internet. 
Διαδρομή από Αθήνα: με το αυτοκίνητο (σε 4,30 ώρες) μέσω της γεφύρας Χ. Τρικουπης, από την  πόλη της Λευκάδας. Με λεωφορείο προσθέστε μια ώρα παραπάνω. Από Θεσσαλονίκη υπολογίστε 5,30 ώρες, μέσω της υπόγειας σήραγγας στο Άκτιο. Με τρία δρομολόγια εβδομαδιαίως του ΚΤΕΛ, φτάνουμε στις 6,00 ώρες.
/86/04/1329473710486.jpg
Καθημερινά δρομολόγια απο την Αθήνα, και δυο πτήσεις την εβδομάδα από Θεσσαλονίκη, και από την Κρήτη (Σητεία) προς το διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου, που απέχει 18Km από την πόλη της Λευκάδας για τους πιο βιαστικούς.

Studio Lefteris

Νυδρί
31084 Λευκάδα
Website / Facebook
Studio Lefteris, Λευκάδα, 31084, Νυδρί 
 Groupon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

¸,ø¤º°`°º¤ø,¸☛❤ Thanks for Comments ❤☚¸,ø¤º°`°º¤ø,¸